MANUELA HARABOR SI RARES STOICA WIKI-ul unei Povesti de Dragoste


Actorul RARES STOICA, "BAIATUL DIN ULTIMA BANCA" a cucerit-o pe "SIMINA" MANUELA HARABOR sau DRAGOSTEA INVINGE chiar si contul lui SOLI SHALTIEL fostul sot miliardar

Daca nu ar fi fost "BAIATUL DIN ULTIMA BANCA" ESTE TITLUL UNEI PIESE in care a jucat la TEATRUL. din  Cluj, RARES STOICA poate nu i-ar fi atras atentia blondei si actualei satene MANUELA HARABOR, neuitata SIMINA din PADUREANCA. Glumim un pic si asta pentru ca RARES STOICA actorul nu vrea sa dezvaluie nimic din povestea de dragoste pe care o traieste in prezent cu MANUELA HARABOR.

Si uite asa scotocim un pic prin cv-ul acestui barbat care i-a redat pofta de viata actritei MANUELA HARABOR. RARES STOICA a jucat o perioada la TEATRUL NATIONAL DIN CLUJ NAPOCA.

Rares Stoica Actor
Piesa in care a jucat pe scena clujeana "VINO LA POD IUBITO" a avut un mare succes. Ar putea si acum sa ii spuna RARES  iubitei 'VINO. sa traim "JOCUL VIRTII SI AL MORTII". Este o alta piesa de teatru in care a jucat RARES.

ANTIGONA

CLIPE DE VIATA

HARAP ALB

FRUMOASA DIN PADUREA ADORMITA

MUZICANTII DIN BREMEN

OXOMORON.

PETRECERE INTR_UN PIAN CU COADA

SARBATORILE BOIERULUI MELENTIE

PULCINELLA SI MAGARUL DIAVOLULUI

SFANTUL SI DREPTUL IOV

VIZITATORUL

SOTUL PACALIT

Acestea sunt piesele de la TEATRUL NOTTARA unde il putem vedea jucand pe RARES STOICA. El este deci un actor care iubeste si chiar are o pasiune pentru femei dupa propiile declaratii. O va duce pe MANUELA in voiaj de munte intr-o drumetie? Posibil din moment ce drumetiile si calatoriile sunt printre hobby-urile sale. Probababil ca RARES va fi un sot bun pentru MANUELA.

Nici RARES nici MANUELA nu vor sa vorbeasca mai mult deocamdata de planurile lor de viitor in care cu siguranta intra si casatoria. Inca ne mai tin pe jar si de aceea paparazzo vor avea un nou subiect de urmarit.

Wiki Manuela Harabor
Viitorea mireasa MANUELA HARABOR a fost casatorita in tinerete, asta inainte de a avea o legatura cu sarmantul DAN CHISU. Din relatia MANUELEI CU DAN CHISU a rezultat un baiat ANDREI. In cartea "SINGUR SUB DUS", DAN CHISU recunoaste ca a iubit=o pe MANUELA dar au existat niste neintelegeri care au facut ca ei sa nu oficializeze relatia. Ba mai mult, ANDREI baiatul bolnav de autism nu a fost nicand recunoscut de tatal CHISU.

De atunci MANUELA HARABOR a considerat ca asta e crucea ei si a avut mereu grija de baiat. Casatorindu-se si mutandu-se in AMERICA, tara sotului miliardar  SOLI SHALTIEL. MANUELA a putut sa ii ofere baiatului ANDREI o viata mai buna. Cei doi soti au impartit si destinul casei de productie  KENTAURUS. Revenita in ROMANIA in compania lui SOLI se parea ca nici un nor nu umbreste casnicia lor fericita.

Si acum MANUELA a divortat deja de miliardar , a renuntat la o avere imensa numai pentru a trai o poveste de dragoste cu actorul RARES STOICA. Ce va fi va fi! Asteptam sa ii vedem pe MANUELA si RARES facand un tur scurt pe la televiziuni. Sa ne povesteasca de nunta si ce or mai vrea.

Ramane un mister pentru multi barbati cum a reusit RARES STOICA sa o faca pe MANUELA HARABOR sa renunte la confortul unei vieti de sotie de miliardar. Probabil ca rasfatul actorului DRAGOS a fost mai presus chiar de cardul miliardarului. Chiar o fi dragostea oarba?

De ce poarta RARES STOICA ochelari? Sa isi soarba iubirea din ochi? De aceea ai nevoie de 4 "ochi: sa vezi mai bine delicatetea si formele satenei MANUELA?