Luminita Anghel baga zazanie intre INNA si Alexandra Stan sau experienta pentru EUROVISION

LUMINITA ANGHEL: "Nu le-as vedea pe scena EUROVISION interpretand live corect la nivelul acela de presiune emotionala. Este foarte greu daca nu ai ani de cantare live."

Mergand pe firul scandalului de la preselectia pentru EURIVISION iscata de VIZIRU, LUMINITA ANGHEL se considera indreptatita sa isi dea cu parerea despre cine si cum ar trebui sa participe la EUROVISION.

Asta pentru ca LUMINITA ANGHEL a castigat locul al 3-lea la concursul EUROVISION in 2005.

Probabil ca vor mai trece ani pana ce un reprezentant al ROMANIEI va reusi sa obtina un loc pe podium.

Dar ce legatura are asta cu  cantarete ca INNA sau ALEXANDRA STAN?

biografie luminita anghel blog vedeteDeocamdata atat INNA cat si ALEXANDRA STAN au reusit sa se claseze pe locuri fruntase in topuri , au concerte in toata lumea. In plus beneficiaza si de o promovare corecta.  Se investeste foarte mult in imaginea lor.

INNA si ALEXANDRA nu au timp de vacante, muncesc si au agenda plina de concerte , agenda facuta pe cel putin un an de zile. Nu cred ca vreuna din ele a fost interesata de participarea la EUROVISION.

INNA chiar a declarat cat de elegant a putut ca o participare la EUROVISION nu intra in discutie deoarece ea are de onorat alte concerte.

Si atunci cui ii foloseste declaratia LUMINITEI ANGHEL? Poate doar ei! Mai iese un pic din conul de umbra. In ultima vreme ati auzit voi de vreun concert sau un proiect de anvergura al cantaretei LUMINITA ANGHEL?

Nu cumva ati citit mai mult despre nasterea copilului LUMINITEI, de nunta ei, sau de ispravile adolescentului fiu DAVID? David care de la inaltimea smecheriei adolescentului liceean  isi ia mama in tarboaca?

LUMINITA ANGHEL ai auzit de proverbul romanesc cum ca  prostul moare de grija altuia si cainele de drum lung? Cred ca ti se potriveste in acest moment.

Decalratia ta va fi urmata si de alte vorbe de duh despre alti cantareti care participa la EUROVISION? Dar de ce nu ai participat tu la preselectiile de anul acesta? Ca doar tu ai ani de cantari live.

Cum te poti compara cu 2 tinere ce au 24 de ani cum poti compara experienta lor de cantat live cu a ta ? Nu mai spunem ninic de varsta ta. Mi se pare stupid sa compari un tanar cu un batran sa compari merele cu perele.

De ce nu iti aducu aminte cat de penibila ai fost tu dupa ce te-ai certat din cauza banilor cu producatorul dupa participarea la EUROVISION? Nu am auzit inca de vreun scandal iscat de INNA sau ALEXANDRA STAN. IN schimb de replicile tale de viata ta sentimentala de copilul tau DAVID am tot auzit.

Ma indoiesc ca INNA sau ALEXANDRA s-au necajit din cauza declaratiilor tale. De fapt tu ai vrut sa arunci cu putin noroi in ele spunand ca nu au experienta live-ului. Cum ramane cu concertele de afara?

Se duc ele in DUBAI sau in Maroc si canta play-back? Nu crezi ca exista loc sub soare pentru fiecare cantaret? Ce se intampla cu EUROVISIONUL este o alta problema. Mereu au fost scandaluri si nemultumiri. Inca de pe vremea in care si ELENA CARSTEA participa la preselectii pentru EUROVISION.

La vremea respectiva ELENA CARSTEA declara ca nu va mai participa niciodata la preselectii pentru EUROVISION. Asa ca ce ai dorit sa obtii prin declaratiile tale?

Buranovskiye Babushki - Party For Everybody (Russia, Eurovision 2012)