LUIZA BOGDAN - WIKI-UL miresei sportive-Verisoara lui MIHAI BENDEAC se marita la vara.

LUIZA BOGDAN vine din BRASOV unde a lucrat pentru ANTENA1 BRASOV si pentru PRO-TV BRASOV. Este verisoara lui MIHAI BENDEAC. Acesta a spus despre ea ca este una din cele doua prezentatoare care apar pe sticla si nu sunt femei de o moralitate indoielnica.

BLONDA LUIZA BOGDAN s-a acomodat destul de greu in capitala asa ca orice ardelean obisnuit cu linistea si ritmul domol al vietii din ARDEAL.

A intrat in paine la pupitrul stirilor sportive ale ANTENEI1. La 1 aprilie LUIZA BOGDAN va parasi postul ANTENA 1 temporar. Va prezenta emisiunea FOOTBALL INCLUSIVE de pe GSP-TV.

A luat aceasta hotarare impreuna cu sefii ei. Avea nevoie de o pauza. Frumoasa se marita in aceasta vara si vrea sa se ocupe de toate pregatirile si sa petreaca mai mult timp cu familia.

De ZIUA INDRAGOSTITILOR, LUIZA si iubitul ei au "fugit" intr-o escapada romantica la ski  in AUSTRIA. Se pare ca acolo au luat hotararea de a se casatori.

luiza bogdan antena 1
Biografie Luiza Bogdan
Ce ne spunea LUIZA cu ceva vreme in urma despre barbatul ideal? "NU AM UN IDEAL DE FRUMUSETE MASCULINA.. CONSIDER CA NIMENI NU ESTE PERFECT. BARBATUL NU TREBUIE SA ARATE IMPECABIL."

"PARTENERUL IDEAL TREBUIE SA FIE UN OM PREZENTABIL,CU CARE SA AM CE VORBI SI DE LA CARE TREBUIE SA AM CE INVATA. VREAU SA MA SIMT BINE CU EL SI SA MA FACA SA FIU MANDRA CA IL AM ALATURI DE MINE."

LUIZA BOGDAN si-a gasit jumatatea prezentabila si va urma o nunta frumoasa. LUIZA a facut handabal si se declara indragostita de arta fotografica. Scrie pe blogul propiu si calatoreste cat de des poate.

De cand o are pe SARA catelusa sa golden retriver, LUIZA este fericita cu adevarat. O poarta cu ea aproape peste tot si nu poate sta locului gandindu-se la ce face SARA.

In 2011, LUIZA a facut un pictorial reusit realizat la MUZEUL SATULUI din SATU MARE. Pozele sunt extrem de reusite iar LUIZA le multumeste echipei coordonate de fotograful COSMIN BUMBUT deja un nume in arta fotografica.

Daca va veti uita la aceste poze veti vedea cat de fotogenica si serafica este LUIZA. Despre LUIZA BOGDAN raram auzit barfe. De admirat modul in care a reusit sa isi tina departe de ochii presei viata personala.

Asteptam vesti de la nunta dar pana atunci LUIZA BOGDAN ne va incanta cu zambetul de la pupitrul emisiunii FOOTBALL INCLUSIVE de pe GSP TV.

MAI POTI CITI