Treceți la conținutul principal

Jurnalistul Madalin IONESCU a nimerit "LA TINTA" dar a fost "infrant" de pasiunea pentru Cristina Siscanu-Un cuplu plin de sine Siscanu -Ionescu

Il stiti pe jurnalistul Madalin Ionescu? Avea o emisiune si facea valuri la "ACCES DIRECT". Asta pina sa fie rapus de focul pasiunii. Acest lucru l-a costat jobul,a ramas fara "ACCES" LA PUBLICUL DIRCT devorator de stiri mondene si barfe cu iz de scandal.

A lasat. in urma casnicia cu doamna MIHAELA si pe cei doi copii. El sustine ca a facut acest lucru abia dupa ce sotia a parasit domiciliul conjugal.

MADALIN IONESCU avea un foc in suflet ce purta parfumul CRISTINEI SISCANU o domnita venita de peste PRUT dornica de afirmare profesionala si de iubirea unui barbat bogat.

Si ce o mai caina Madalin pe domnisoara ce avea probleme in relatia cu un domn pe care Madalin chiar il cunostea.

Si cum se infiltra Cristina pe la evenimentele din casa IONESCU.

Intr-o zi de weekend Madalin Ionescu s-a intalnit cu Cristina absolut intamplator??? si de atunci s-au hatarat sa isi petreca toata viata impreuna. Induiosator nu?

Nu e miraculos ca deontologia unui jurnalist sa fie pusa la pamant impreuna cu moralitatea si respectul de familie de o fusta zuza doritoare de succes?

Madalin Ionescu s-a justificat vreme de ceva luni si a tot dat interviuri pe tema relatiei cu cea care a urcat si la rangul de jurnalista. Nu prezenta CRISTINA SISCANU emisiunea cu MADALIN IONESCU? Era cat pe ce sa ajunga si sefa.

Vorbeam de atitudinea daca nu a unui jurnalist cel putin a unui barbat cu coloana vertebrala. Dar nu Madalin IONESCU a tinut sa afle presa ca dupa atatia ani de casnicie nu mai simtea nici un fel de atractie fata de sotia sa. Si ca intre ei nu mai functiona nimic la cote inalte.

Oameni buni nu vi se pare jenant? Cat de "jurnalist" sa fii ca sa spui asa ceva? Sa dezvalui lumii intregi ce rau iti era cu sotia. Mai ca nu te puteai concentra la realizarea emisiunii de mare audienta pe care o realizai.

Dar te-ai concentrat bine si i-ai pus in vedere mult iubitei Cristina sa iasa din relatia cu cel care pana mai iri figura intre prietenii tai. Cam asta fuse pobestea. Dar nu am ajuns la final. Caci dragostea celor doi era mai mistuitoare decat a cuplului format din ROMEO si JULIETA.

MADALIN si CRISTINa au devenit domnul si doamna IONESCU. Nici vremea nu a vrut sa le ureze noroc in noua viata. La nunta lor a fost furtuna si scandal. CARMEN SERBAN care trebuia sa le cante la nunta a fost rugata sa stea acasa. Motivul esta ca "PRINTESEI" CRISTINA nu i-a mai convenit sa auda ca renunta la silueta intrucat are verigheta.

Mirele a fost nervos dar nunta a continuat. Apoi aproape zilnic citeam de cat de mult se iubesc , ce casa si-au luat si pe unde mai merg in weekend. Va amintiti de penibila poza in care cei doi sotiori sed pe paturica in curtea casei? Ce cuplu minunat, ti-e drag sa ii privesti.

Madalin face azi o emisiune intitulata .DREPT LA TINTA" Nu stiu cati se mai uita la emisiune. Dar unde este "MAREA SI AMBITIOASA" JURNALISTA CRISTINA SISCANU IONESCU?

A trcut de la jurnalism la gospodarie? E mai bine la bucatarie unde singura preocupare poate fi realizarea uneiancarici demne sa-l trezeasca pe MADALIN?

Mai deunazi am aflat ca cei doi au fost la o manastire. "PIOASA" Cristina apare in poza cu batic asa cum ii sta bine unei credincioase. Faptul ca au dorit ca lumea sa stie cat sunt ei de credinciosi asta mai treaca mearga. Dar sa ceri preotului sa faca o poza ? O poza cu Jurnalistul, GOSPODINA si PREOTUL. VI se pare firesc?

MADALIN IONESCU  prin casatoria cu SISCANU CRISTINA a reusit sa isi ingroape toate realizarile pe plan jurnalistic. Era o vreme cand MADALIN IONESCU chiar era pe un val. Fuse si se duse.

Nu cred ca mai sunt multi realizatori de emisiuni care se vor si jurnalisti sa doreasca atata publicitate si promovare. In asa mod ca MADALIN IONESCU si a lui soata CRISTINA SISCANU.

Nu-i asa ca sunt un cuplu frumos? Saprgatoarea de case CRISTINA si moralistul si intransigentul jurnalist MADALIN IONESCU.  Probabil ca in frumoasa vila cuplul nu a pus destule oglinzi. Ca de-ar fi asa de mult s-ar fi spart de "CIUDA"