JENNIFER LAWRENCE JOCURILE FOAMEI SAU FOAMEA DE A JUCA

Are doar 22 de ani dar are pareri ferme despre ce inseamna a fi actor, a fi femeie si despre ce va face peste 10 ani. Prietenii ii spun simplu JEN.

La gala de premiera din 23 martie 2012 a trilogiei SF care a innebunit lumea" JOCURILE FOAMEI, JENNIFER LAWRENCE a avut o aparitie care a intors toate privirile celor prezenti. Frumusetea aceasta a fost descoperita de un fotograf ca re a dus munca de lamurire cu parintii sa o lase sa vina la castinguri..

JENNIFER LAWRENCE WIKI
Prestatia ei i-a uluit pe cei de la toate agentiile unde s-a prezentat. Parintii tinerei au fost obligati sa se mute din orasul natal. Mai nou blonda JEN este motiv de isterie in familia BRAD PITT si ANGELINA JOLIE. 


Brad PITT a vazut filmul si a exclamat "ESTE o actrita  geniala, fenomenala" A schimbat mesaje cu ea, si i-a spus ca o vrea pe JENNIFER in urmatorul sau proiect.

Cand a auzit una ca asta , ANGELINA JOLIE a luat foc si i-a facut o criza de gelozie. Mai sa fie oare Angelina Jolie  nu a  auzit ca ce este frumos si lui DUMNEZEU ii place ? Tot ce nu e al tau e mai frumos si mai bun.

Sincer JEN este splendida si de aceea si cei de la ASK MEN intr-un top al celor mai frumoase femei i-au acordat lui JENNIFER LAWRENCE cea de-a 47 pozitie si 100 de FEMEI FRUMOASE, CELE MAI FRUMOASE.

JEN a avut ocazia sa joace si intr-un film regizat de JODIE FOSTER.

Apoi JENNIFER LAWRENCE si JODIE au si jucat impreuna in alt film. A fost a doua cea mai tanara actrita nominalizata la PREMIILE OSCAR. LE admira si le indrageste pe MERYL STREEP, CATE BLANCHETT, si e fana actorului JEFF BRIDGES. Si LAURA LINNEY esta una din actritele ei preferate.

JEN iubeste hocheiul, fotbalul si se mandreste cu familia, cei doi frati mai mari si cu MEREDITH cumnata ei.
Nici de reclame nu a stat departe JEN a filmat pentru MTV- reclama la MY SUPER SWEET 16.

Ce crede una din cele mai desirabile femei despre a fi sexy? "Te sleieste de puteri, e obositor dar nu e rau deloc" JEN spune ca se uita la ce a devenit viata actritei KRISTEN STEWART protagonista . AMURG si nu isi doreste sa fie la fel de faimoasa. Nu , chiar deloc!

Sa o credem? Mai are timp sa se razgandeasca. In orice caz rolul KATNISS din JOCURILE FOAMEI  i-a iesit de minune. Dar nu a fost usor intrucat personajul ei trebuia sa stie sa traga cu arcul. A fost necesar sa se antreneze, sa invete sa taie lemne.

STIRI NOI JENNIFER LAWRENCE WIKI
JENNIFER LAWRENCE CV JOCURILE FOAMEI
Se intelege de minune cu partenerii de platou cu LIAM HAWTHORNE, JOSH HUTCHERSON cel care il joaca pe POETA MELLARK, WOOSY HARRLESON, DONALD SUTHERLAND, ELISABETH BANK si ISABELLE FOHRMAN..

JENNIFER LAWRENCE spune ca prefera sa arate mai grasuta pe marele ecran si in viata reala sa arate ca un om nu ca o sperietoare de ciori.M-am saturat de toate actritele care tin diete si sunt .slabe.

Peste 10 ani ma vad la un rodeo. Uraste dietele si persoanele care spun. ca adora sa faca exercitii. Nu poti munci cand iti este foame.

In schimb are o slabiciune pentru lucrurile care te solicita, care sunt grele si chiar par imposibile, Si acolo JEN e prezenta, se considera o persoana ambitioasa. Unde e rost de provocari profesionale JEN nu se da in laturi.

Stiti de ce? Pentru ca iubeste mult actoria si ii place ce face. Anul acesta mai are cel putin un film in proiect.
Se numeste HOUSE AT THE END OF THE STREET.

Sa mergem sa vedem "JOCURILE FOAMEI" si sa o vedem pe JENNIFER LAWRENCE la lucru. E de-a dreptul incitant daca BRAD PITT un idol al femeilor a spus despre ea ca este geniala.

Bravo  JENNIFER LAWRENCE, promitem sa fim cu ochii pe tine!