JAVIER BARDEM , PENELOPE CRUZ si. micul LEO ENCINAS CRUZ familia de vedete cea mai discreta

JAVIER ANGEL ENCINAS BARDEM este cel mai tanar mambru al unei familii eminamente de artisti. S-a nascut la 1 martie 1969 la  GRAN CANARIA in Spania. Actuala sotie e nimeni alta decat focoasa PENELOPE CRUZ. IN 22 ianuarie 2011 se naste primul copil al cuplului numit dupa tata LEO ENCINAS CRUZ.


Sunt un cuplu linistit care isi feresc viata privata si prefera sa vorbeasca de realizarile.profesionale doar. S-au cunoscut pe platourile de filmare la VICKY CRISTINA BARCELONA. Pentru rolul din acest film PENELOPE a cucerit OSCARUL.

JAVIER a interpretat magistral rolul ANTONIO al ucigasului psihopat in NO COUNTRY, FOT OLD MEN, si a reusit sa obtina un OSCAR. Ambii au acasa cate un OSCAR, ii va fi greu sa razbata micutului ENCINAS.

Desi nu pare JAVIER este un barbat timid. De unde stim asta? dintr-unul din citatele lui: The only thing i can do is act, but it s not something i ever feel comfortable doing it. It costs me a lot ,because Im a shy person even if i dont look it.

Singurul lucru pe care il stiu sa fac este sa joc. Dar nu ma simt tot timpul comfortabil cu asta. Ma costa foarte mult pentru ca chiar daca nu par sunt o persoana timida.

Este prea modest JAVIER pentru ca nu i se pare ca ar fi un actor ci mai degraba un muncitor in cetatea filmului.

Sora sa MONICA conduce cu mana de fier restaurantul familiei numit LA BARDEMCILLO.

Din bogata sa filmografie amintim doar cateva filme.

EAT PRAY LOVE
BIUTIFUL.asa se numeste filmul  (sa nu faceti confuzie cu BEAUTIFUL)
VICKY CRISTINA BARCELONA
LOVE IN THE TIME CHOLERO
GOYA S GHOSTS
THE SEA INSIDE
COLLATERALS
MONDAYS IN THE SUN
BEFORE NIGHT FALLS
DON T TEMPT ME
THE DANCER UNSTAIRS
LOS LOBOS DE WASHINGTON
BETWEEN YOUR LEGS
LOVE CAN SERIOUSLY DAMAGE YOUR HEALTH
NOT LOVE JUST FRENZY
EXTASIS
MAMBRU TANGO .
EL AMANTE BILIGUE
EL PICARI mini series tv JAMON JAMON

Am vorbit destul de JAVIER cat despre soata PENELOPE ce putem spune?  Despre cariera ei poate altadata. Cert este ca formeaza o familie frumoasa.

Traiesc amandoi in lumea atat de grea a show bizz-ului. Asa cum DAN NEGRU nu vrea sa isi vada copii actori probabil ca nici JAVIER sai PENELOPE nu vor dori ca micutul LEO ENCINAS sa imbratiseze cariera de actor.

Poate . Ei oricum traiesc in alte sfere si cu siguranta intr-o tara mult mai civilizata. E placut si incurajator sa vezi un astfel de cuplu care isi traieste departe de lumina reflectoarelor viata si dragostea.

Speram sa ramanei impreuna JAVIER SI PENELOPE!
MAI POTI CITI