ITATI Cantoral Biografia vedetei din Sarmana Maria

Itati Cantoral si o biografie impresionanta pentru o vedeta de telenovele.

Itatí Cantoral Biografie Vedete Telenovele
CV Itati Cantoral
Fiica lui Roberto Cantoral, un apreciat cantaret si compozitor din Mexic, Itati este recunoscuta pentru rolul Sorayei, personajul negativ din telenovela Sarmana Maria.

Itati Cantoral a fost casatorita cu o alta celebritate din lumea filmului latino-american, Eduardo Santamarina, alaturi de care are doi doi baietei gemeni. Cu toate ca cei doi s-au casatorit in anul 2000, patru ani mai tarziu ei s-au despartit si si-au urmat carierele separat.

Scurt WIKI Itati Cantoral

Locul nasterii: Mexico City, Distrito Federal, Mexic
Data nasterii: 13.05.1975 (37 ani)
Ocupatie: Actrita
Înaltime: 160 cm
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: saten
Zodia: Taur

In 2007 Itati Cantoral  apare intr-un serial bine cunoscut si de un mare succes alaturi de Francisco Gattorno si micutul actor Alejandro Felipe, in "Viuda de Blanco,La", interpretand-o pe Alicia Guardiola.

Tot in anul 2007 in rolul lui Patty Itati Cantoral  joaca in filmul "One long night", iar in 2008 are doua apariti in doua seriale si anume "Tempo final" si "Mujeres asesinas".

Pe 9 octombrie 2008, Itati Cantoral  devine mama pentru a treia oara , dand nastere unei fetite (impreuna cu Carlos Alberto Cruz), pe nume Maria Itati.
Santamarina took acting classes at the Centro de Educación Artística (CEA) in Mexico City from 1989–1991. He made his acting debut in 1992 on the set of the telenovela De Frente al Sol, produced by Carla Estrada.

MAI POTI CITI