GIULIA NAHMANY drumul unei vedete de la KFAR SABA la BUCURESTI

Blonda GIULIA NAHMANY s-a nascut intr-o famile instarita. Tatal este evreu si mama romanca. Din pacate in urma cu ceva vreme parintii GIULIEI nu au mai gasit o cale de impacare si au divortat.

Biografie Giulia Nahmany
Nu stim rezultatul divortului dar stim ca au avut de impartit drepturile  asupra unui complex rezidential, mai multe apartamente in Galati, Tecuci, Constanta.

O avere imensa intrucat  ITSHAK Nahmany si Daniela Nahmany au construit de-a lungul timpului afaceri in constructii, imobiliare textila sau cosmetice.

Gustul pentru cosmetice a indemnat-o pe GIULIA SA ISI DESCHIDA O SCOALA DE MACHIAJ de fapt singura de acest fel din ROMANIA.

Scoala se numeste "MAKE UP ACADEMY GIULIA NAHMANY and FLEURIMAN PARIS infiintata in 1962. Este vorba de o franciza a renumitei scoli de machiaj.

GIULIA NAHMANY este tipul vedetei care stie ce vrea si nici macar nu alearga mult dupa promovare. Cei responsabili cu asta alearga dupa GIULIA. BLONDA este o rasfatata atat a sortii cat si printesa sotului ei.

A avut o nunta luxoasa intr-un decor fabulos. pe malul Mediteranei. Isi face concediile in strainatate in locuri deosebite. Sotul o rasfata si deunazi de ziua ei i-a oferit un cos superb cu orhidee, o bratara scumpa si un tort. Asta in timp ce isi faceau concediul in Thailanda locul preferat al GIULIEI.


Youtube: Giulia Nahmany - Do You

Giulia canta, a cochetat cu televiziunea si se ocupa de afacerea cu scoala de machiaj. Dintre melodiile ei amimtim I LOVE THE WAY YOU ARE", :ROY ME HERE", PLEASE STAY", "LOVE AT FIRST SIGHT., TAKING AWHILE, I KNOW., IM FEELING SO ALONE.

Sotii NAHMANY au 2 fetite de care sunt tare mandri.

Pentru familia ei GIULIA a construit o splendida casa pe malul lacului MOGOSOAIA. Casa are o gradina si privelisti superbe. Ce ii pate lipsi unei astfel de doamne  atat de implinite la doar 29 de ani? Cred ca isi doreste sanatate si sa isi tina familia unita. In rest nu isi face griji pentru ziua de maine.

Sa nu uitam ca bogatia nu iti aduce fericirea. Oricum GIULIA NAHMANY este o vedeta stilata cum nu prea vezi pe la noi. Nu putem decat sa spunem GOOD TO YOU GIULIA!.
MAI POTI CITI