Gheorghe Vladan poza unui atac la coafor complexul Perla Bucuresti

Agentul de politie Gheorghe Vladan, sofer in cadrul Policlinicii Ministerului Administratiei si Internelor, si-a ucis sotia din gelozie, in atacul sau cazand si victime colaterale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

O stire de ultima ora, care vine sa umbreasca acest inceput de saptamana.

Stiri de Ultima Ora - Bucuresti
Potrivit NewsIn, atacatorul Gheorghe Vladan este sofer la Policlinica MAI si se afla, de doua luni, în proces de divort cu sotia.

Barbatul, care a fost identificat si retinut, este sotul uneia dintre coafeze. El se numeste Gheorghe Vladan si are 50 de ani.

Agentul de politie Gheorghe Vladan, care lucra ca sofer la Centrul medical de diagnostic si tratament Dr. N. Kretzulescu-Policlinica Ministerului Administratiei si Internelor, este cel care a deschis focul asupra sotiei sale, Florina Vladan, si a colegelor de coafor, unde femeia lucra.

Procurorul general al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, Codruta Kovesi, l-a desemnat pe prim-adjunctul procurorului general, Marius Iacob si pe procurorul sef Sectie de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, Valentin Selaru, sa coordoneze cercetarile si sa ofere suport de specialitate procurorilor din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Bucuresti.

Florin Melciu, fost subsecretar de stat MAI, a declarat ca Vladan a fost soferul lui, si ca era un om disciplinat, respectuos, neavând nici o problema cu legea.

Sotia lui Gheorghe Vladan avea aproximativ 47 de ani. Aveau împreuna un copil în vârsta de 20 de ani, student la SNSPA, Administratie.  Barbatul venea la salon frecvent si îi facea scandal sotiei.


Conform declaratiei de avere a lui Vladan  este poseserul a trei masini si are un venit de 20.000 de lei pe an. Sotia lui, angajata la SC Igiena SA, avea un venit anual de 12.000 de lei.

Sotii Vladan aveau un credit la banca de 42.000 de euro si detineau în posesie mai multe terenuri. Unul de 800 de metri patrati în judetul Teleorman, dar si unul de 100 de metri patrati, în Capitala.


Au ajuns, saloanele de infrumusetare din Bucuresti locuri periculoase, pe care este de preferat sa le evitam daca tinem la viata noastra?
MAI POTI CITI