GAEL GARCIA BERNAL WIKI- Mexicanul carismatic barbatul pentru 8 martie

GAEL GARCIA BERNAL ESTE UN TANAR ACTOR MEXICAN CARE FACE SA VISEZE ORICE FEMEIE .Incetisor cu fanteziile, domnul este insurat cu  DOLORES FANZI si au impreuna un copilas frumos.

Intamplare haioasa atunci cand a devenit tatic la fel  s-a intamplat cu CAMILLA SODI sotia prietenului din copilarie. GAEL a devenit parinte in aceeasi perioada cu prietenul drag.

Mexicanul il admira pe BARDEM iar dintre actrite le admira pe EMILY WATSON si JULIETTE BINOCHE.

Nu putem spune ca nu ar avea gusturi rele.

Este un actor ambitios si un barbat perfectionist.

Il intereseaza mesajul pe care il ofera publicului si in aceeasi masura se declara impresionat de povesti. Cele din filme si cele din viata reala.

GAEL GARCIA BERNAL s-a nascut la GUADALAHARA MEXIC la 30 noiembrie 1978. 

Filmul de debut a fost si nominalizat la OSCAR- "AMORES PERROS". GAEL a cucerit Premiul CHOPARD la CANNES in 2003.

GAEL GARCIA BERNAL a jucat si in:
Y TU MAMA TANBIEN .
EL CIMEN DE PADRO AMARO
.FIDEL si  DIARIOS DE MI unde il intruchipeaza pe neinfricatul CHE GUEVARA

Suntem bucurosi ca mexicanul a decis sa joace si in engleza. BABEL, THE SCIENCE OF SLEEP BLINDLESS sunt alte filme in care va juca anul asta.

A avut colaborari cu regizori renumiti precum ALMODOVAR, WELLES sau M GONDRY. Ne-ar placea sa il vedem pe acest mexican si in alte roluri poate chiar unele de compozitie.

Pana atunci sa vedem filmele de anul asta si sa vedem in ce fel si-a perfectionat jocul frumosul GAEL BERNALGAEL GARCIA BERNAL spera sa devina la fel de faimos precum JAVIER BARDEM dar pana la asta mai are roluri de jucat sau cum spun boxeorii profesionisti are nevoie de multe meciuri in picioare.
MAI POTI CITI