"Frantuzoaica" IULIA DOBRIN sau cum a reusit IULIA sa isi faca cunoscut brandul SARIERRI

IULIA DOBRIN este creatorea brandului I D SARRIERI binecunoscut acum si peste hotare. Daca o zaresti pe IULIA DOBRIN pe strazile Parisului ai putea jura ca este o frantuzoaica get beget.


Spre bucuria si mandria noastra IULIA este o femeie de afaceri nascuta in Romania. Are o eleganta maiastra atit in atitudine cat si in stil. Este o femeie frumoasa si feminina. Nu stim de ce a vrut sa devina om de afaceri dar acest lucru i-a reusit.

Ar fi putut sa fie top model sau orice ar fi vrut. Are toate datele pentru asta. Iubeste parfumul MARC JACOBS si  tot ce este frumos si fin. A vizitat multe orase chiar si HAVANAunde  a vazut casa lui ERNEST HEMINGWAY.

Doar nu va imaginati ca IULIA este o femeie care sa nu isi gasesaca timp pentru citit oricat de ocupata ar fi.
Nu vorbeste mai mult de generalitati in privinta vietii sentimentale. Totusi recunoaste importanta in viata ei a unui barbat care sa ii dea echilibru.

IULIA DOBRIN e fericita sa se ocupe de moda si de lenjeria SARRIERI tot mai cautata afara. Si concurenta e mare, Dar IULIA DOBRIN a reusit sa se impuna intr-o lume dura.

Orasele ROMA si PARIS nu mai sunt o necunoscuta pentru ea. Atunci cand este in tara  isi petrece timpul la birou si prietenii o mai scot in oras.

IULIA DOBRIN este exemplul perfect al reusitei in afaceri. Dar asta nu s-a intamplat peste noapte. A trecut multa vreme , nopti pierdute, truda si sacrificii pina sa guste din cupa victoriei.

Tot ce a re de facut acum este sa se mentina la nivelul extrem de ridicat al profesionistilor. Nu ne indoim ca IULIA DOBRIN nu va reusi.

Este ca un personaj dint-o carte care ne fascineaza. Ba mai mult IULIA DOBRIN este vie si ne indeamna la un exercitiu de admiratie. Pentru modul in care are grija de ea si modul cum imbina profesia si viata.

IULIA DOBRIN face mult sport. Frumusetea cere si sacrificii.

Dar IULIA DOBRIN nu se teme de nimic. Merge pe drumul ales cu hotarare si gratie.

Si oare ce sa iti placa mai mult? Frumusetea lenjeriei deja un brand sau delicatetea cratoarei?
MAI POTI CITI