Ex model si femeie de afaceri DANA SAVUICA , femeia cu doua emisiuni la GIGA.-TV-BIOGRAFIE

A ajuns la 42 de ani dar gratie tratamentelor revolutionare, DANA SAVUICA cea mult iubitoare  de a da sfaturi in ceea ce priveste o viata sentimentala reusita, specialista deja in probleme ce tin de sex, arata minunat. DANA SAVUICA are o viata reusita, a ajuns femeie de afaceri si e mandra mamica a unei adolescente JULIE.

DANA SAVUICA a copilarit prin ASIA acolo unde jobul tatalui a purtat-o vreme de o adolescenta se poate lauda ca este unica odrasla a unui cuplu instarit si cu gene deosebite. Dana ne tot povesteste de timiditatea bolnaviciosa din adolescenta. Asta nu a impiedicat-o sa isi faca o cariera de model. A facut parte din generatia de aur a modelelor din ROMANIA. Are si acum prietene din acea perioada iar unal din persoanele apropiate ei este chiar si sarmantul CATALIN BOTEZATU.

DANA SAVUICA va ramane in constiinta barbatilor ca prima romanca care a pozat pentru revista cu iepurasi. Mai tarziu acest prim numar s-a vandut la licitatie cu o suma frumusica. Dana Savuica s-a nascut in Bucuresti la 23 ianuarie 1970.


Dana Savuica a Slabit 5 KG In 2 Saptamani

JULIE fiica ei o invata cate ceva despre gadgeturile moderne si pina acum a reusit sa se imprieteneasca doar cu iPADUL pe care il considera element salvator in caz ca ar fi parasita pe o insula. E pasionata de fotografie are cont pe FACEBOOK dar si pe  ASMALLWORLD.

Dupa dechiderea noii televiziuni cu patron de BACAU, GIGA-TV, DANA a devenit angajata postului si i s-a dat pe mana realizarea a nu mai putin de doua emisiuni. Cine prinde GIGA_TV sa ne spuna si noua ce emisiuni modereaza DANA SAVUICA.

DANA SAVUICA si-a inceput cariera de realizatoare de emisiuni trecand prin curte Televiziunii Publice sau pe la ACASA-TV. EUPHORIA.-TV este televiziunea care i-a consacrat succesul.

Cand vine vorba de telefoane moderne , DANA SAVUICA ramane fidela marcii NOKIA apreciins simplitatea meniului sau tastele telefonului. O lasa pe JULIE sa aiba gadgeturi moderne precum un BLACKBERRY.  Ca o mamica grijulie DANA si sotul i-au cumparat fiicei un apartament la SINAIA.

Incearca sa fie o mama moderna si nu s-ar zice ca nu ii iese. JULIE ii calca pe urme in privinta frumusetii dar atat. Isi mai ajuta mama cand vine vorba de o prezentare de moda. VREA o cariera muzicala si pentru asta perintii se pregatesc sa o trimita in AMERICA la studii.

Ce sa spunem DANA SAVUICA ramane o femeie pe cinste! Un pic infatuata dar merge! Fitele in anumite momente sunt o trasatura de familie. Atunci cand sora sa se interneaza la CONSTANTA, chiar daca asta s-a intamplat cu ceva vreme in urma, DANA nu ezita sa ii sara in ajutor facand apel la statutul sau de vedeta.

Sora DANEI a facut fite de fite si a innebunit personalul unei clinici din CONSTANTA dar totul s-a terminat cu bine. Poate credea ca e singura fiinta posesoare de sora de vedeta de capitala?

In rest despre DANA SAVUICA numai de bine! Sincere felicitari pentru familia reusita la care isi aduce cu onor contributia. Si fetelor nu ezitati sa ii cereti sfatul DANEI SAVUICA cand vreti sa va condimentati viata sentimentala. DANA are intotdeauna sfaturile la ea.

DANA SAVUICA ramane fidela evenimentelor cu staif acolo unde da interviuri si pare ca vrea sa mai ia din "fata" vedetutelor mai tinere. DANA SAVUICA, nu te lasa! Nu conteaza anii din buletin cand cardul sotului obtine cu usurinta ceva botox pentru mici ajustari!
MAI POTI CITI