DORINA CHIRIAC actrita, femeia, "FEMEIA CARE SI.-A PIERDUT JARTIERA"

FEMEIA CARE. SI-A PIERDUT JARTIERA este tilul unei piese de  EUGENE LABICHE. Piesa in care actrita DORINA CHIRIAC a dat inca o data masura talentului urias pe care il detine..

DORINA CHIRIAC s-a nascut la BUCURESTI la 21 ianuarie 1973. A absolvit UNATC in 1995 la clasa domnei profesor SANDA MANU

Este o actrita scenarista. regizoare extrem de talentata. Are doar 1.55cm dar. inaltimea este invers proportionala cu valtoarea emotiei si a vibratiei pe care reuseste sa il transmita publicului.

CIne a vazut-o jucand fie la teatru sau in filme stie despre ce vorbesc. Nu cred ca exagerez cand as indrazni sa afirm despre actrita DORINA CHIRIAC ca este o JODIE FOSTER de Romania.

Dorina CHIRIAC a avut o relatie cu TUDOR CHIRILA. Dupa sau inainte de mariajul cu FLORIN PIERSIC JR. Mariajul ei s-a destramat dar din el a rezultat o fetita pe nume SONIA.MICUTA este nepoata marelui FLORIN PIERSIC. In fapt marele nostru actor a ajutat-o pe nora sa atunci cand nici macar nu avea o casa. Nu intram in amanunte insa SONIA beneficiaza de dragostea si atentia ambilor parinti. Atat DORINA cat si FLORINEL acum deja FLORIN PIERSIC JR se preocupa de educatia micutei.

DORINA CHIRIAC este dovada vie a faptului ca romancele sunt femei care razbat in viata indiferent de piedicile care ii apar in viata. Dorina a castigat in 2009 premiul pentru cea mai buna actrita la FEST CO .

DORINA CHIRIAC accepta rolurile care ii plac. Mai face o reclama. mai canta dar in general nu banii o ghideaza in viata. Lucrurile se mai schimba totusi. Asta cand apare un copil care depinde de tine.

Dorina a povestit cu mult umor cum i-a telefonat unui domn care o anuntase de castigarea unui trofeu. S-a bucurat DORINA crezand ca trofeul va fi insotit si de o suma de bani. Evident ca lucrurile nu au stat asa.

Doar stit cat de importanta este cultura in ROMANIA. De accea DORINA a excalmat cu umor facand haz de necaz. "SI ce sa fac cu trofeul domnule? Pot sa ma duc cu el la super market sa cumpar mancare? Domnule nu am bani sa vin pina acolo doar ca sa ridic un trofeu. Va rog sa il trimiteti la teatru deoarece spatiul unde locuiesc nu permite depozitarea lui."

Biografie Dorina Chiriac
Asta este DORINA CHIRIAC! Femeia care a scris scenarii impreuna cu ex-ul PIERSIC sau care a regizat "JOCUL DE-A ADEVARUL" scrisa piesa de o alta actria LIA BUGNAR.

In continuare va vom spune cate citate care apartin DORINEI CHIRIAC.
Ce este frumusetea? "Mi-e foarte greu sa spun exact ce inseamna, pentru ca mie mi se par urate numai siguranta de sine si hainele.

Ce este iubirea? "Ocazia unica de a uita de tine" Si ce este sexul? "MAnifestarea prin care oamenii se fac  ca nu sunt singuri.. Iluzie pe de-a intregul."

Pentru publicul iubitor de arta DORINA CHIRIAC nu este si nu va fi niciodata o iluzie. Este o actrita tanara care ar merita mult mai mult. Deocamdata atat se poate in tara asta care nu iubeste artistii.

Sunt unii care aleg cimpromisul. Nu e cazul curajoasei DORINA CHIRIAC. Dar oare ce mai stiti de DORINA? Ce mai face, ce a mai facut in ultima vreme?
MAI POTI CITI