DORIAN POPA BIOGRAFIE "PARIU CU VIATA" - FOTO

SCURTA BIOGRAFIE DORIAN POPA


Nume: Dorian Popa

Data nasterii: 7 august 1988

Locul nasterii: Constanta, Romania

Zodia: Leu

dorian popa si alina eremia sunt impreuna

Dorian Popa este sex simbol-ul trupei La-La Band si este îndragostit pâna peste cap de muzica.

Tanarul Dorian a demonstrat de mic ca are aptitudini artistice urmând clasele I-IV la sectia Arte, dar 10 ani mai târziu si-a schimbat optiunea si a ajuns sa lucreze într-o banca.

Dorian Popa a fost student la ASE  specializarea contabilitate si credea ca cel mai tare job este cel de broker pe Wall Street.

Acum  este inscris la masterul de Relatii Publice in Marketing, din cadrul ASE.

Dorian declara intr-un interviu: "... am ales sa imi schimb oarecum traseul studiilor mutand-ma de pe latura de contabilitate pe cea de marketing intrucat am considerat ca aceasta din urma este mult mai apropiata de cariera pe care incerc sa mi-o cladesc ca actor.."


dorin popa facebook

Cand vine vorba despre carti, preferata lui Dorian Popa este "Optimismul se învata", acre l-a ajutat într-o perioada grea din viata, iar ca si actori îi are ca idoli pe Colin Farrell si Jennifer Aniston. Muzica lui Usher o asculta tot timpul cu placere, iar adica ar fi sa aleaga un meniu pe care l-ar mânca la orice ora din zi si din noapte ar fi snitel cu cartofi prajiti (naturali), cu brânza rasa, mujdei de usturoi cu smântâna si salata asortata tinuta în sosul propriu câteva ore.

MAI POTI CITI