CRISTINA PANA - WIKI asistenta TV, model si femeie de afaceri

CRISTINA PANA biografie, vărstă, data nașterii, iubit, Instagram


Adriana Bahmuteanu a alintat-o si i-a spus ca este o pupaza. Bruneta vine din Medgidia si a plecat sa isi croiasca un drum dupa ce nu a mai suportat umilintele si bataile la care o supunea iubitul.

Lumea din Medgidia spune ca i s-a urcat vedetismul la cap de vreme ce vine acasa insotita de un bodyguard. CRISTINA PANA  la recomandarea ANDREEI TONCIU a pozat pentru BUCATARESCU.

Pozele au adus-o in atentia barbatilor doritori de partenere tinere.

Nu a fost destul pentru ca CRISTINA se plangea ca nu are noroc in dragoste, si de vreun an isi cauta un iubit nou. Macar de ar fi invatat ceva de la INNA. Tot spune ca in vizita in SARDINIA lumea o confunda cu renumita constanteanca, INNA.

Or fi ambele nascute la malul marii dar e. o mare diferenta intre ele. Cristina a fost o vreme asistenta ADRIANEI BAHMUTEANU dar si a titratei dive MIHAELA RADULESCU.


Ramasa fara job si cum televiziunile nu se grabesc sa ii face vreo oferta CRISTINA PANA se viseaza femeie de afaceri daca tot se poarta femeile manager.

Cristina Pana mizeaza pe atuurile fizice menite sa creasca cifra de afaceri. Nu am auzit inca sa isi fi deschis vreo afacere.

Si-a gasit oare CRISTINA PANA linistea sub umbrela portofelului unui potent om de afaceri? Nu stim stim ca voluptoasa bruneta isi cauta inca o vocatie.

Printre pasiunile ei se numara sportul si calatoriile. Exista vreo persoana pe mapamond caruia sa nu ii placa sa calatoreasca?

Pana sa ajunga ca GIULIA NAHMANY sa mearga de 4 ori intr-un an in Thailanda mai are de parcurs un drum lung.

Poate CRISTINA PANA va reusi sa depaseasca statutul de "PUPAZA". Pana atunci vine primavara si poate iepurasul ii va aduce in dar un iubit daca asta isi doreste fata.

Apropo, Mitea este liber.
MAI POTI CITI