Cantareata "verde". SOKO noua BJORK-WIKI de vedeta ecologista


Va  va face placere sa o cunoasteti pe SOKO o cantareata si actrita care traieste sub imperiul VERDE. Soko este tanara, a crescut la BORDEAUX si acolo isi petrece si week-endurile. Ii place sa faca plaja.

Singurul lucru care nu este verde in viata ei este scuterul ei. In rest a devanit vegetariana. La inceput din motive de sanatate.

Prima data cand si-a pus problema ecologiei a fost dupa ce a urmarit documentarul  lui AL GORE. A iesit din sala de cinema extrem de revoltata. De ce ne intrebam noi?

Pentru ca a realizat esecul politicii in fata unui potential dezastru natural.

A fost in turnee si in AUSTRALIA a vazut la tot pasul anunturi care indemna populatia sa folosesaca  temeinic apa si sa nu o risipeasca.

Asa a capatat SOKO deprinderi sanatoase si nu mai lasa apa sa curga in timp ce se spala pe dinti. A trecut la alte lucruri cum ar fi folosirea sacoselor ecologice la cumparaturi.

In privinta cosmeticelor ea prefera linia cosmetica a STELLEI MC CARTNEY. Toate hainele din garderoba ei sunt vintage. Trebuie sa recunoastem ca noi in ROMANIA nu am vazut o astfel de vedeta.

Micuta SOKO este atat de umana. Spune ca este tot timpul agitata, nervoasa si cu o mie de defecte. Nu intelege de ce cineva si-ar dori sa devina in vizorul public si sa fie vedeta. Si totusi prin atitudine SOKO este pe cale sa devina o adevarata vedeta.

Preocupata de natura si de protejarea ei si de lucrurile mici dar care fac viata frumoasa, SOKO este revoltata pe oamenii care nu inteleg sa recicleze ca la carte resturile menajere. Spune ca i se pare un gest de minim bun simt.

Asa o fi de aceea si la noi mai exista oameni care si-au dat seama la timp de rolul oamenilor in protejarrea mediului. DRAGOS BUCURENCI este doar un exemplu.

SOKO are acasa ceva ce ii face somnul mai linistit. Are o lampa de cristal purificata care alunga energiile negative si indeparteaza frica.

Soko - I'll Kill Her - youtube music

Concluzia este ca SOKO este cu siguranta o vedeta speciala ce promite!
MAI POTI CITI