BODY& SOUL ne dezvaluie impreuna cu KENNO despre YOUR LOVE

"Cum as putea", "Cat as vrea", "Super femei" "El si Ea". "O noapte langa ea", "Baietii stiu ce vor" sunt single-uri devenite hituri fredonate de toti cei ce se declara fani ai formatiei BODY And SOUL.

Sa nu iti placa aceasta formatie si daca ai curaj  recunosti ca ai  fredonat in miez de vara SUPER FEMEI.

Baietii stiu ce vor nu e doar un hit,

Se aplica si muncii celor de la BODY And SOUL. De aceea de cateva zile baietii au lansat impreuna cu KENNO melodia YOUR LOVE.

"Your love" este "DRAGOSTEA TA" si vorbeste de un moment existent in trecutul prezentul si viitorul fiecaruia dintre muritori. Daca despre baietii de la "TRUP SI SUFLET" stim destule cine sa fie domnul KENNO?

Trupa V8 este cea in care a activat o vreme KENNO.Apoi s-a hotarat sa imbratiseze o cariera de artist solo. Si bine a facut!


Body&Soul - Your Love feat. Kenno VIDEO

Cunoaste succesul si are colaborari cu alti artisti precum SONNY F, FILIP ex YARABI, sau DANIEL DEL SANTOS.

Kenno este atras de dragoste si de aceea tot timpul in melodiile lui ne intalnim cu emotiile pe care ni le provoaca dragostea. Cine nu stie melodiile "DO YOU REMEMBER","SUNNY DAYS" DON T WANNA LOVE YOUR LOVE. REASON feat SONNY F. sa faca bine sa le asculte.

Si nu in cele din urma sa vada ce este cu YOUR LOVE. Si daca ne-a placut sa le propunem baietilor de la BODY AND SOUL sa ne bucure si cu alte hituri. Ca tot ne gandim la vara cu dor.Iar muzica lor vine ca o manusa anotimpului in care din multe puncte de vedere ne simtim de la bine la foarte bine.
MAI POTI CITI