Biografie ADA NECHITA: wiki iubita lui Florin Costea

Adriana (Ada) Nicoleta Nechita ex Olteanu  este o jucatoare româna de handbal, componenta a echipei Oltchim Râmnicu-Vâlcea.

Poze FaceBook Ada Nechita
Ada Nechita Adriana Nicoleta Nechita-Olteanu s-a nascut pe data de  14 noiembrie 1983, in localitatea Bailesti.

În vara anului 2007, Adriana Nechita (Ada) s-a casatorit cu vâlceanul Catalin Olteanu, având-o ca nasa de cununie pe Maria Torok-Duca, renumita fosta handbalista a Oltchim-ului de altadata, care a avut încredere în Ada si a promovat-o ca titulara la echipa de senioare.

Insa casatoria nu a durat foarte mult.

La un an de la nunta, sotul handbalistei a fost arestat pentru organizare de grup infractional si frauda pe internet in celebrul dosar "Malware", in care au fost arestate 20 de persoane si cu aportul agentilor FBI.

Astfel incat Ada a ales sa se desparta de Catalin Olteanu.

Si asa a inceput o frumosa de relatie de iubire cu un fotbalist.

Atacantul stelist Florin Costea si handbalista Ada Nechita, de la Oltchim, formeaza un cuplu de câtiva ani, iar acum se gândesc la casatorie si la copii.

De Craciun 2011, Ada Nechita si Florin Costea au ales sa sarbatoreasca la Bailesti împreuna cu familia handbalistei

Dupa Craciunul  Ada Nechita si Florin au plecat, pentru revelion, pe Valea Prahovei, la Predeal.

În vacanta de la munte, grupul a fost completat si de fratele lui Florin, Mihai Costea, care a petrecut însotit de iubita lui, asistenta TV Daniela Crudu..


Surse din anturajul celor doi au dezvaluit ca Ada si Florin si-au facut la începutul acestui an un set complet de analize medicale si unul de compatibilitate, iar acum au început sa "lucreze" intens pentru a deveni parinti.

De asemenea, fotbalistul Florin Costea a cerut-o de sotie pe handbalista de la Oltchim de sotie, iar cel mai probabil nunta dintre el si Ada Nechita va avea loc odata cu botezul.