Treceți la conținutul principal

Biografia pictoritei CARMEN OLTEANU femeia care l-a convins pe deputatul Madalin Voicu sa divorteze si sa isi asume un nou statut in viata

Carmen Olteanu este frumoasa si talentata pictorita care traieste de ani buni cu deputatul si muzicianul Madalin Voicu. Carmen a spus de nenumarate ori ca nu ea este motivul pentru care Madalin a divortat de sotia  ADRIANA. Totusi Ioana VOICU fata deputatului nu o place deloc pe CARMEN OLTEANU.

De aceea nici nu vrea sa auda de fratiorul STEFAN pe care spune ca poate va dori sa il cunoasca mai tarziu. ADRIANA EX VOICU  spune si ea ca se despartise de multa vreme de Madalin iar divortul a fost o simpla formalitate.

Ce spune CARMEN OLTEANU? Zice ca era firesc ca MADALIN VOICU sa isi asume noul statut din viata sa. Complicat, Se pare ca pictorita CARMEN posesoarea unor ochi negri de zeita si a unui trup de felina nu a dorit sa oficializeze relatia cu Madalin.

Fire rebele Carmen nu crede in  actul de casatorie si crede doar ca slujba din fata DOMNULUI este importanta. Deci undeva, candva s-ar putea sa doreasca sa se casatoreasca?

Un alt aspect interesant este dat de faptul ca STEFAN fuil lui Madalin cu stilata Carmen poarta numele mamei pentru ca asa si-a dorit ea, nu pentru ca Madalin nu. ar fi vrut ca FANUTA cum este alintat piciul sa ii poarte numele.

Relatia lui Carmen cu deputatul PSD nu a fost lina. S-au despartit s-au impacat si in prezent s-au linistit si traiesc sub acelasi acoperis.

CARMEN OLTEANU s-a nascut la RAMNICU VALCEA in 1979. Tablourile ei sunt apreciate si chiar se vand extrem de bine. A absolvit UNIVERSITATEA. NATIONALA DE ARTE.

Madalin Voicu se imparte intre indatoririle de politician mai gaseste timp pentru muzica si pentru a apare in emisiuni. Are gura  plina de replici dure si acide atunci cand este cazul. In timpul verii prezinta o emisiune la televiziunea NEPTUN din Constanta.

Credem ca deteriorarea relatiei de prietenie dintre MADALIN VOICU si SERGHEI MIZIL o are pe CARMEN drept cauza. Interesant este ca nici unul nu doreste impacarea dar SERGHEI continua prietenia cu MADALIN VOICU JR, muzician ca si tatal sau.

Madalin VOICU mai are doi baieti din 2 relatii din tinerete, ALEX si BOGDAN plecati de mult in strainatate. Oare cum se impaca pictorita CARMEN cu acest lucru? Sa ai un partener care are 5 copii in afara celui cu tine?

Ei, CARMEN OLTEANU nu da atentie barfelor si isi vede de treaba, Si nu il scapa din priviri pe MADALIN desi nu multi i-au vazut impreuna pe la evenimente. Sa intelegem deci atunci cand esti artist dragostea se deruleaza sub alte auspicii.

Totusi parca ar fi trebuit sa il lase in pace pe MADALIN VOICU.  Sau poate MADALIN nu a vrut sa fie lasat in pace.

CARMEN OLTEANU apare rar pe la TV singura data cand am vazut-o a fost cand a aparut la MARUTA sa isi onoreze un pariu pierdut si sa ofere in dar un tablou ce urma a fi donat copiilor de la CERCUL DE PICTURA din Buftea. CARMEN OLTEANU ramane o femeie independenta cu o meserie pe care o iubeste si un partener de nadejde in persoana lui MADALIN VOICU. Si sa nu il uitam pe STEFAN OLTEANU, baietelul celor doi.

Multi realizatori de emisiuni s0au chinuit sa o faca sa vorbeasca pe CARMEN de viata ei esntimentala dar nu au reusit. CARMEN OLTEANU iese la rampa doar atunci cand considera ca este cazul.


Este CARMEN OLTEANU O VEDETA?