Biografie Carmen Avram EXCES DE BUN SIMT rar in media romaneasca - reportajul ca o arta "IN PREMIERA"

CARMEN AVRAM este jurnalista care a parcurs in 15 ani de profesie drumul de la reporter de teren la corespondent din zone de conflict la o functie de conducere fiind directorul editorial al emisiunii "IN PREMIERA"

Nu prea se da in vant dupa functii de conducere dar va trebui sa se obisnuiasca. CARMEN AVRAM este singura femeie jurnalist din ROMANIA care a transmis din toate colturile pamantului din ISRAEL, EGIPT sau JAPONIA. Este singurul corespondent din zone de conflict. Desi este femeie i-a starnit admiratia tuturor de la colegi de breasla la parlamentari europeni. NU e absolut ciudat ca o femeie atat de curajoasa sa se teama de zbor?

Cineva i-a spus un adevar sub forma de compliment ca teama de zbor a ei este legata de faptul ca nu este pasare, nu se simte o pasare. CARMEN AVRAM vine din VISEUL DE JOS din MARAMURES. Acolo traditiile sunt pastrate cu sfintenie, lumea merge la biserica duminica si toata lumea cunoaste pe toata lumea.


De aceea MARAMURESUL este cred singura zona din tara unde a supravietuit in sensul bun sentimentul de rusine. Parintii au invatat-o sa mearga in viata cu fruntea sus, sa nu minta si sa aiba respect pentru batrani sau oameni mari. CARMEN AVRAM isi aminteste cu duisie vremurile adolescentei traite in comunism. Avea o bucurie enorma sa gateasca pentru prieteni clatite. Era un dulce apreciat la vremurile acelea cand fiecare banut isi stia rostul su nu existau cofetarii si patiserii frantuzesti.

Cu astfel de valori a venit CARMEN AVRAM in Bucuresti si de atunci vorbeste cat de des ii permite contextul de adevaratele valori si educatia buna deprinsa de oamenii MARAMURESULUI.  Atunci cand si-a adunat cei mai buni reporteri si operatori pentru emisiunea IN PREMIERA nu au fost multi care i-au dat sanse. Nici de rating nici de suucces.

Ambitioasa si perfectionista CARMEN AVRAM a vrut si a reusit sa demonstreze tuturor inclusiv concurentei ca nimic nu poate sta in calea unor oameni care isi iubesc atat de mult meseria incat fac si sacrificii. Cine poate sta cu bagajul facut gata sa o porneasca pe coclauri indiferent de vreme doar pentru a realiza un material strasnic si eventual si in exclusivitate.? Doar frumosii nebuni jurnalisti ai vremurilor noastre. Echipa emisiunii IN PREMIERA a cules laurii victoriei. Au fost premiati. Dar asta nu a facut decat sa ii ambitioneze si mai mult.

Fiecare editie a emisiunii este diferita de precedenta si are in spate o bucatarie interna la care au acces doar membrii echipei. Totusi CARMEN AVRAM nu a ezitat sa dea afara un om atuncu cand acesta prin gresala savarsita putea periclita chiar difuzarea primei editii a emisiunii. Profesionistii nu fac rabat de la  seriozitate. Meseria lor poate fi asemanata cu munca grea a unui chirurg. Nu te joci cu viata unui om . O singura gresala este de ajuns pentru a te elimina pe veci din breasla jurnalistilor.

In rest CARMEN AVRAM este prea modesta si nu se lauda cu performantele si premiile obtinute. A intervievat oameni ca CHIRAC, a facut un interviu din pacate nedifuzat cu BENIAMIN NETANYACHU. In meseria asta cunosti lumea ai posbilitatea de a da nas in nas cu pericole, emotii si chiar si cu spectrul urat al mortii care te poate pandi cand pornesti la drum. Toate acestea din dragoste pentru o meserie si pentru ca oamenii sa cunoasca adevarul.

In 27 martie 2012 la Barcelona are loc decernarea PREMIILOR PROMAX BDA. ANTENA3 va fi acolo si se va bate cu case de productii ca DISCOVERY UK, RT, FOX, UK SKY CREATIVE, INT CHANNELS.

Promo-ul emisiunii IN PREMIERA este nominalizat la categoria Best News or current affairs promotion or campaing 
Jurnalista Carmen Avram crede in oameni, desi unii au dezamagit-o.
MAI POTI CITI