Treceți la conținutul principal

WHITNEY HOUSTON "MORTII NU SUNT TRISTI"

La 48 de ani, azi, 11 februarie 2012 WHITNEY HOUSTON a plecat la ceruri! Ce spunem noi?

REM- "EVERYBODY HURTS" a castigat locul 1 in topul  celor mai deprimante melodii de pe pamint. Urmatoarele locuri: :ELTON JOHN- "A CANDLE IN THE WIND" si  MIKE and THE MECHANICS- cu "THE LIVING YEARS.

Sa aprindem o lumanare pentru WHITNEY HOUSTON.! In 2002, cantareata cu forta de a putea face sa planga un stadion intreg declara ca este dependenta de a face dragoste. Apoi aflam ca isi permitea sa dea 300 000 de dolari anual pe droguri.

 Nefericirea in dragoste, bataile incasate de la sotul BOBBY BROWN, si cariera care o lua la vale , toate aceste lucruri au facut-o pe WHITNEY HOUSTON sa capituleze in fata consumului de droguri.

Cine va putea sa dea uitarii I WILL ALWAYS YOU? Sau rolul din THE BODYGUARD? Apropo aceasta melodie ocupa locul 4 in topul melodiilor triste.

WHITNEY HOUSTON este langa MICHAEL JACKSON si langa artistii de talie si renume internationale.

Stiti melodia lui HARRY WILSON? "WITHOUT YOU- "FARA TINE?" Asa spun si eu si ca mine toti cei care au iubit-o pe WHITNEY: CE NE FACEM FARA TINE?

E atit de trist ca nu s-a putut face nimic pentru aceasta cantareata si actrita! Cati mai trebuie sa moara din cauza drogurilor?

 Pacat! nu putem decat sa spunem "REST IN PEACE" , WHITNEY HOUSTON!


In memoria unei mare camtarete: Whitney Houston - One Moment In Time