VIKA JIGULINA nu mai vibreaza pe "STEREO LOVE,!"WOW!

Ninge afara si ma tot framanta o intrebare: Ce au moldovencele de peste Prut de au atata foame de faima?

Daca va spun de Victoria Corneva stiti de cine va povestesc? Informatia inseamna totul.

Daca numele de Victoria nu va spune nimic sau le spune doar celor informati, sa facem lumina. Victoria, moldoveanca ambitioasa, dupa temeinice studii acasa la Cahul, Republica Moldova, alege sa vina in Romania si poposeste la Timisoara.

Aici lucreaza ca dj la posturile Radio DEEA si Radio VIBE FM. Curajoasa, Vika mixeaza alaturi de  nume sonore ca :STEVE MURRANO si ATB. Si cand dragostea te inconjoara. iese "STEREO LOVE".

EDUARD MAYA ii fura inima timp de  doi ani VIKA JIGULINA si treburile merg ca unse pe plan profesional si sentimental. Cand.. ce sa vezi deunazi ne-a ajuns la urechi vestea ca Eduard si Jigulina au ales sa mearga pe drumuri separate.

Vika nu dispera! Esti talentata , ai 2045 de prieteni pe Twitter, ai blog si asta e. Lasa in urma ""THIS IS MY LIFE" urca la next level. Gasesti drumul! Lasa-l pe Edy sa isi continue lectiile de yoga si sa isi caute  drumul spre alte hituri.

E asta o lectie pentru tine? Atunci cand iti cad in cap atitia bani devii confuz? Nu se impaca banii cu fericirea? Pai nu spune toata lumea in mod ironic ca banii multi intretin dragostea?

VIKA JIGULINA vrem sa mai auzim de tine! Si de o alta poveste de dragoste de-a ta!Ceea ce este frumos este ca si atunci cand dragostea dispare ramin hiturile si concertele si publicul. Publicul care alege sa mearga pe drumul tau sau pe drumul lui Eduard.

Pacat de aceasta despartire, dar stiti si voi ca 'THE SHOW MUST GO ON" Haide Jigulina!Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love (Official Music Video)
MAI POTI CITI