VALENTINE S DAY a la romani

Romanii iubesc romaneste de VALENTINE S DAY. Cum? Cel mai mult romanilor le place "MOCA". Si nu e vorba de cafeaua MOCA.  E vorba de tot ceea ce poti castiga fara sa dai nimic in schimb. Nici macar , putin din inima ta. Macar cat o felie de tort.

Azi, romanii se straduie sa serbeze iubirea dupa modelul american. La noi vedetele se fataie pe la concerte si emisiuni si ne tin la curent cu ce fac de VALENTINE S DAY.

Aflam astfel ca RADU VALCAN cel venit de peste Prut si actualul iubit al ADELEI POPESCU va sarbatori ZIUA INDRAGOSTITILOR printr-o cina romantica, ADELINA PESTRITU va zace sub plamumioara rumegand ziua de 14 februarie 2008 ziua cand devenea doamna VARCIU.

ELENA GHEORGHE cantareata va sarbatori in compania sotului, dupa terminarea concertului de la Ploiesti

SOREdin PARIU CU VIATA va sarbatori in gasca.. Dar ce va face MARUTA? Nu stiu dar maine, sigur multi barbati al caror buget este mai subtirel  se vor drege dupa calvarul zilei de azi.

Atatia ursuleti si pernute de vezi numai rosu, si culmea toti ursuletii se declarau indragostiti. Ei, exista si cazuri mai fericite. Cum sarbatoresc oare primarul "care este" si fermecatoarea OANA NICULESCU MIZIL?

Sigur vor cina intr-un restaurant de fite. OANAsi-a primit cadoul. Fiind executata silit din cuibusorul de nebunii , fosta sa casa, mult indragostitul Vanghelie  a negociat deja, si i-a cumparat iubitei OANA o "CASUTA" de X metri patrati in zona Dorobanti , chiar pe strada Paris. Ce ziceti?

Ca noi, bugetarii venim dupa o zi de munca obositoare si trebuie sa ne apucam de gatit, de spalat rufe, de calcat haine, de facut lectii cu copii, si aproape de miezul noptii vom sarbatori dragostea in pijamale , eventual cu ceva bigudiuri in cap. Deschidem televizorul sa il vedem pe ex primul ministru implicat intr-un scandal ce a sesizat CNA-ul. Ne uitam pe fereastra asta daca putem , daca ne da voie  zapada.

Cum e posibil ca in ROMANIA anului 2012, facand parte din UNIUNEA EUROPEANA. din cauza zapezii sa moara aproape 100 de oameni?

Cum e posibil sa  lasi sa moara oameni? Stiti ca 200 de suflete dintr-un sat din Romania nu au mai vazut  altceva decat fetele oamenilor din elicoptere, fiind blocati in zapada inca din 25 ianuarie? Sa stai in intuneric fara apa si o coaja de paine? Sa te gandesti ca animalele sunt blocate si nu le poti hrani?

Dar sa o dam mai departe cu VALENTINE S?  De salutat initiativa celor de la "NEATA CU RAZVAN SI DANI" care au transformat ziua indragostitilor in ziua solidaritatii. Bravo oamenilor care mai au o inima . Si celor care stiu sau au invatat ca dragostea nu trebuie sarbatorita  numai pe 14 sau 26 februarie.

Ne sunt straine campaniile de solidaritate, munca de voluntaritat. noua asa ne place iubirea cu scandal. Ca e vorba de viata amoroasa a cantaretei Carmen Serban, de amorul NASTASE- BRIGITTE SFAT sau TONCIU cu MITEA.

Necunoscute sunt caile dragostei! ILEANA CIUCULETE si-a cunoscut iubirea in taxi acum ceva vreme. VAI! Bine ca nu s-au cunoscut in vremurile astea  sa fi ramas blocati in nameti. Suntem ipocriti si asta e!
Totusi, lumanarele parfumate, ciocolata si declaratiile siropoase nu inseamna DRAGOSTEA!!!


DRAGOSTEA ADEVARATA are gust de ciocolata amara , nu e mereu vesela si lupta mereu. Ca sa fie vie si sa reziste in aceste vremuri tumultoase! LOVE HURTS! LOVE HEALS OUR HEARTS IN ALL TIMES.De aceea filmul LOVE STORY , povestea in sine, ramane peste timpuri cea mai frumoasa poveste de iubire!