Tudor Chirila ramane vesnic la VAMA Copilul care alearga catre mare

TUDOR CHIRILA si-a inceput cariera muzicala in Bucuresti, la scoala generala , unde a cantat la clarinet si la trompeta. petracandu-si anii de inceput in teatru. Pentru micul Tudor, era o lume a fanteziei si a magicului.

Tatal lui, marele jurnalist sportiv CHIRILA l-a invatat iubirea de sport, de muzica clasica. Fratele lui Tudor chiar a deprins mai profund tainele sportului devenind cu adevarat sportiv. Mama, actrita IARINA DEMIAN  a insuflat copiilor, dragostea pentru teatru fara a-i sugera vreodata sa intre in aceasta lume.

Dar TUDOR CHIRILA a fost fermecat de teatru si in ultimul an de liceu a ales sa dea la teatru neputand sa isi imagineze ca ar putea sta departe de lumea ce i-a marcat copilaria.

Anii facultatii i-au lasat tanarului CHIRILA amintiri de nesters si prietenii de o viata. In teatru Tudor Chirila a colaborat cu regizori mari. Nume ca: MUNGIU, PORUMBOIU, TOCILESXU, DARIE sunt regizori pentru care orice actor ar da orice sa poata invata si colabora.

TUDOR CHIRILA scrie si pe propiul blog unde nu ezita sa isi spuna taios parerile. Astfel TUDOR e de parere ca romanii nu au inca o media adevarata. O da exemplu pe  ANNA POLITKOVDCAIA care in numele adevarului si pentru adevar a ales sa moara, injunghiata in fata blocului in care locuia.

Tudor nu s-a sfiit sa vorbeasca despre tot ce simte si il framanta. Necazurile din dragoste, bucuriile, cantariile, regretele,  toate le povesteste fanilor sai. Dintre femeile care au insemnat ceva pentru Tudor le amintim pe DORINA, fosta sotie a lui FLORINEL PIERSIC sai Andreea  de la PRIMA.

Iubeste atat teatrul cat si muzica. In prezent il vedem la teatru in spectacole independente ca "BILOXI BLUES"  sau "O LUME PE DOS" De neuitat pentru fani a ramas spectacolul : "AM SA MA INTORC BARBA".

TUDOR CHIRILA s-a despartit in 2005 de trupa VAMA VECHE dar si-a pastrat pentru sine VAMA. Pentru primavara lui 2012 ne pregateste un album nout. Pe 28 mai  Tudor va implini 38 de ani. Cine nu a fredonat o data macar "NU AM CHEF AZI"?

Da, TUDOR ESTE UN ADEVARAT BARBAT! El este un simbol al tineretii ce se confunda cu marea pe care o iubeste nespus.


VAMA - Copilul care alearga catre mare - youtube.com