Stiri vedete: Selena Gomez s-a despartit de trupa The Scene

Inveitabilul s-a produs in cele din urma. Selena Gomez s-a despartit de trupa The Scene!

The Scene si Selena Gomez nu mai cânta împreuna! O stire nu prea imbucuratoare pentru fani.

Stirea a venit ca un traznet pentru fani formatiei The Scene, mai ales ca tocmai fusesera în turneu si lansasera un nou album.

Miss Gomez este prea ocupata sa faca acte de caritate, sa joace în filme si seriale si sa fie iubita lui Justin Bieber. Nu mai are timp de noi asa ca a intervenit ruptura si ne-am despatit”, ar fi declarat baietii din trupa The Scene.

Selena Gomez u spus doar ca “o vom lua pe cai separate, mai ales ca anul acesta vreau sa ma ocup de cariera de actrita”.

La începutul lui 2012 Selena Gomez declara intr-un interviu ca va lua o pauza de la muzica si televiziune si se va concentra asupra actoriei.

Selena Gomez si trupa The Scene cantau impreuna din anul 2009. Este interesant de urmarit care va fi evolutia muzicala a trupei acum, ca au ramas fara prezenta si vocea Selenei.


videotags: selena gomez poze, selena gomez muzica, selena gomez jocuri, selena gomez hi5, selena gomez tell me something i don't know, selena gomez stiri, selena gomez a avortat, selena gomez shake it up
MAI POTI CITI