Treceți la conținutul principal

SCURTA BIOGRAFIE A UNEI FAMILII MODEL- FAMILIA GAINUSA

El este cunoscut publicului de la CRONICA CARCOTASILOR. MIHAI GAINUSA.IOANA este sotie si mama celor doi copii frumosi: EVA si ANDREI.

Sa facem cunostinta cu familia model familia GAINUSA. Ioana ii sta alaturi sotului si are grija copiilor. Nu stim prea multe despre ea. Stim doar ca este o bruneta atragatoare si mama model. Eva si Andrei sunt averea cea mai de pret a familiei.

Pentru ei, munceste MIHAI mai ceva ca o gainusa. Mai degraba ca un cocos. Asa va fi MIHAI cand Eva va veni acasa cu un potential prieten. Andrei este micut dar are personalitate. I-am vazut pe ambii copilasi la CRONICA intr-o zi dedicata copiilor. Are cu ce se lauda MIHAI GAINUSA.

Nascut la SIBIU intro zi de 6 noiembrie, Scorpionul GAINUSA dovedeste calitati de scriitor, prezentator, entertainer, si om de afaceri.

A publicat deja doua carti care s-au bucurat de succes si o pregateste si pe cea de-a treia. Va fi o carte de povesti pe care o va dedica fetitei Eva.Familia GAINUSA imbina utilul cu placutul atunci cand poposesc la pensiunea oe care o detin la CHEIA. Aici se bucura de relaxare impreuna cu prietenii. Si afacerea merge ceas.

Impresionant este calitatea de prieten pe care o ofera MIHAI celor alesi sa faca parte din grupul lui. MIHAI GAINUSA a aratat lumii ce inseamna cu adevarat prietenia atunci cand i-a stat alaturi lui SERBAN HUIDU.

A trecut cu greu peste faptul ca nu mai face echipa cu SERBAN HUIDU dar nu a renuntat la munca de o viata. Din 29 februarie ii vom vedea din nou pe carcotasi intr-un decor schimbat si cu multe surpize.

GAINUSA MIHAI are ca orice om din showbiz dusmani. A carcotit despre TEO sau GIGI BECALI. Cu TEO nu stim daca a revenit la sentimente mai bune. Cu GIGI neinfricatul sigur nu a facut-o. Multi nu fac decat sa ii ia in deradere numele de familie. Ceea ce nu e fair. Dar nici viata nu e dreapta.

MIHAI GAINUSA isi urmeaza drumul si nu se teme. Atata timp cat are o familie frumoasa care sa il sustina si sa il motiveze totul nu poate fi decat in regula. Adica OK.


OK ii spunem si noi carcotasului. Ei sunt printre putinele familii din showbiz care nu se dau in vant dupa publicitate.Interviurile pe care le da GAINUSA sunt atent selectionate. Ardeleanul tace si face.