Poze Brigitte Sfat: biografia unei nunti de vedete in 2012

Este clar, una dintre nuntile anului 2012, nunti de vedete, va fi cea dintre Ilie Nastase si Brigitte Sfat (foto).

Povestea de iubire dintre Ilie Nastase (65 de ani) si Brigitte Sfat (34 de ani) se va oficializa în acest an, potrivit spuselor lui Ilie Nastase,

2012 este anul care-l va aduce pe Ilie Nastase în fata unei noi casnicii. De asta data cu focoasa banateana Brigitte Sfat, cu care are o relatie de iubire de doi ani.

Sa vedem o scurta biografie a banatencii Brigitte Sfat

Despre Brigitte Sfat se stie ca este vaduva omului de afaceri banatean Octavian Sfat a fost  casatorita cu interlopul Ovidiu Torj, cu care are o fetita de trei ani.

Brigitte Sfat a castigat concursul "Top Model Romania of the Year" si a fost una dintre cele zece finaliste la "Top Model of the World", iar in 2004 a pozat pentru revista Playboy.

In 2003, Brigitte a fost arestata pentru instigare la talharie si lipsire de libertate in mod ilegal.

"Brigitte arata extraordinar de bine. Acum trebuie sa ma mentin si eu, caci ea are 30 de ani mai putin decat mine". Asa isi lauda Ilie Nastase iubita.

În urma cu doar câteva luni, Ilie Nastase i-a facut o surpriza Brigittei, oferindu-i un inel de logodna în valoare de 22.000 de euro, acesta fiind primul semn clar ca Nasty are gânduri cât se poate de serioase cu frumoasa banateanca.Ilie Nastase si Brigitte Sfat - Nunta de vedete la Paris
MAI POTI CITI