NATALIA BARBU SOTA traieste la maxim WIKI

NATALIA BARBU (FOTO) s-a nascut la 22 august 1979 in satul BALTI ce pe vremuri apartinea URSS. Acum putem spune, Republica Moldova. Ea este Natalia Barbu si prin casatoria cu miliardarul fostei DANA a capatat si numele de Sota.

Natalia Sota Barbu WIKI
Natalia Sota se simte bine in pielea unei tinere rasfatate de soarta si mangaiata de cercuri inalte din Bucuresti. E o femeie implinita de cand l-a adus pe lume pe primul copilas VICTOR .Victoras isi va invita parintii ,si prietenii familiei pe 26 februarie la botez. Va fi o sarbatoare restrinsa la un restaurant select din capitala.

Natalia a venit la Bucuresti in 2006. Da lovitura la debut cu melodia "MY ANGEL" "Ingerul meu. melodia, i-a convins pe cei de la CAT MUSIC. Frumosa are si talent si-or fi spus cei in cauza. Si au crezut in calitatile ei. In 2007 Natalia participa la EUROVISION si castiga in fata conationalilor mai vechi in bransa de la "ZDOB si ZDUB".

Dintre albume reamintim'"INTRE IERI SI AZI","ZBOR DE DOR". Melodia de la Eurovision se numea FIGHT. Surpriza! Natalia indrageste rokul si nu orice rock chiar rockul gotic. Are temeinice studii de muzica  din moment ce canta si la vioara.

Natalia este una dintre cele mai frumoase femei din Republica Moldova. dar acum este de-a noastra .Rasfatata Natalia nu putea sta decat la bratul unui barbat puternic. S-a nimerit sa fie si miliardar deci, Natalia e o femeie norocoasa. Chiar daca nunta de vis fusese destinata altei femei, Natalia nu a dat seama barfelor. S-a bucurat de nunta de vis iar acum se bucura de micul Victor.

NATALIA BARBU SOTA  pe cand un nou album de muzica?YOUTUBE NATALIA BARBU SOTA - "INGERUL MEU"