Narcisa Salbatica face nunta la dublu cu a sa mama Lucia?

Sa vorbim intai de fata si apoi de mama. Fata e frumoasa dar nici mama Lucia nu se lasa mai prejos. Alina Steliana Puscas a intrat in constiinta noastra atunci cind a castigat castingul pentru telenovele NARCISA SALBATICA. Si asta a fost botezul, de acum lumea o tot alinta Narcisa.

Frumoasa de pica, nonsalanta, cu picioare lungi, perfecte, ALINA a ajuns pe copertile multor reviste glossy. A cochetat o vreme cu modelling-ul si a facut-o perfect. Si cand a rasarit ocazoa la orizont a plecat cadin block starter.

Alina este o mandra ardeleanca nascuta la Sibiu. Copilaria si-a petrecut-o la Tg Mures. Cand a venit vreme sa isi aleaga o meserie, Alina PUSCAS a ales sa urmeze cursurile Facultatii De Turism a Universitatii Romano-Americane.

Probabil ca ar fi practicat o meserie legata de turism dar sortii au vrut sa  transforme frumoasa in actrita. Putem spune ca ALINA PUSCAS este o vedeta atipica pentru romani. Ar fi putut sa joace mai departe in filme dar ea acum se ocupa de afacerea ei. Are un restaurant cu mancare bio-mediteraneeana.

2012 este anul  cand ALINA PUSCAS va deveni DOAMNA cu acte. Alesul inimii sale este un tanar neamt care o iubeste tare mult. Distanta nu i-a speriat si cei doi si-au trait povestea de iubire. In liniste si discretie departe de barfe si scandal.

Poate pentru ca a ramas fara tata, ALINA isi iubeste mult mama. Mama Lucie este o femeie frumoasa si iata ca norocul  i-a suris. A cucerit un domn foarte cunoscut, cu functie in armata. Domnul este si un iubit si vestit cantaret de muzica populara, Se numeste, atentie GHEORGHE TURDA. Cum MAESTRUL a ramas vaduv, iar soarta a facut sa o reintalneasca pe doamna LUCIA dupa  aproape 39 !!!! de ani, povestea de iubire din trecut a reinviat. Cat de curind  doamna Lucia ar putea deveni LUCIA TURDA.

Intrebarea este cine se va marita si cine se va recasatori? Firesc se va marita intai fata ALINA si apoi va veni si randul mamei LUCIA. Se anunta doua nunti de rasunet.! Cert este ca Alinei oricat i-aucautat nod in papura nu i-au gasit. Si din pacate FRUMOASA NARCISA SALBATICA se va muta cu sotul sau in Germania.

Sa nu va para rau! Sa ne bucuram pentru ALINA PUSCAS! O fata frumoasa ca o floare, ca o narcisa merita sa traiasca in locuri frumoase si mult mai bune. La noi se cam schimba clima si poate narcisa at disparea din peisaj.


ALINA PUSCAS, NARCISA noastra vei ramine. Tu ai radacinile in Romania!