MAYER VIRA SI KRISTINA locuiesc in CITY OF LOVE

Fosta trupa IMPACT sunt acum MAYER VIRA SI KRISTINA si de curand au lansat single-ul CITY OF LOVE. Frumoasa melodie, binevenita in aceste zile geroase. Rares si Cristina locuiesc de acum in permanenta in ORASUL DRAGOSTEI.

Rares", presta" pe vremuri la un post de radio in TIMISOARA si era in cautarea unei partenere de scena. Sturlubatica si zapacita Cristina i-a luat "aerul". Si de aici avea sa porneasca povestea si succesul.

Im 1999 lansau albumul "ATINGE-MA".2000 vine cu "SA-PUN". Urmatorul an avea sa marcheze o schimbare de stil in muzica celor doi. "LIQUID PROGRESSIVE" continea si piese in limba engleza.

2002 venea cu X-PARTY, in 2003 sosea "CLIPA" un remix al piesei"INGERUL"RARES SI CRISTINA SE MUTA LA BUCURESTI si 2004 va fi anul recunoasterii lor. Rares isi muta si casa de productie si colaboreaza cu BODY and SOUL sau CREAM devenita simplu CLAUDIA in 2012.

DECADENTA innebuneste lumea si anii ce urmeaza Rares si Cristina urca treapta cu treapta  si succesul le este ca o manusa.

S-au reinventat si canta acum sub numele de MAYER VIRA si KRISTINA. C de la CRISTINA se inlocuieste cu K  pentru a o pune in evidenta mai mult.

 Oare fiecare dintre noi avem "UN CANTEC IN MANA? "YOU HAVE A SONG IN YOUR HAND"?
"DEEP INSIDE" este o alta melodie iubita. Sa cercetam deci interiorul din noi, cine stie ce vom gasi. Poate mai multa bunatate. si bun simt.

Poate invatam sa fim mai putin prefacuti si sa spunem sa facem ceea ce simtim cu adevarat.


Mayer Vira ft. Kristina - City Of Love
MAI POTI CITI