Martisor la Sala Palatului - Concert TOTO CUTUGNO-WIKI

Toata lumea a fredonat la un moment dat in viata "SERENATA", L ITALIANO (ASCIATEMI CANTARE), EMOZIONI.  TOTO CUTUGNO revine in aceasta seara intr-un concert la SALA PALATULUI in capitala.

Romanticii sunt bucurosi. Se pare ca Lui , cantaretului si interpretului ii place in Romania.. Si impresionant mi se pare sa ii indeplinim MAESTRULUI o dorinta. Aceea de a-l cunoaste pe marele nostru cantaret GEORGE NICOLESCU.

Desigur ca noi consideram  sa aducem la cunostinta publicului care sunt dorintele lui TOTO si ale echipei sale. E oare important sa stim ca TOTO a cerut bulz si palinca si a venit insotit de iubita? Cine e acum iubita lui?

Cati admiratori ai muzicii italiene si fani ai lui TOTO CUTUGNO stiu despre biografia lui? Cine stie cand a participat pentru prima oara la SAN REMO?

 In 1976 la SAN REMO TOTO CUTUGNO. la prima participare castiga locul al treilea Toto CUTUGNO se reintorce in 1980 pentru a lua aurul la SAN REMO cu SOLO DI TE. In 1991 prezinta  festivalul in compania GIGLIOLEI CINQUETI

Putini stiu si ca Maestrul TOTO este coautor la slagarele ce apartin LUi JOE DASSIN la L ETE INDIENNE/ Sau ca este deasemenea coautor la melodia ce avea sa castige un disc de platina melodia DALIDA-ei LAIISSEZ MOI DANSER.

Diseara il vom revedea pe TOTO CUTUGNO si vom fredona COMME IERI, COMME OGGI, COME SEMPRE o melodie veche dar atat de actuala. Sa vina primavara inacordurile muzicii italiene atat de melodioase. Caci muzica italiana e facuta pentru cei ce iubesc.

Si cred ca prin acest concert TOTO un mare admirator al femeilor in general si al femeilor frumoase ne va darui un martisor in avans.

VIVA LA MUSICA ITALIANA, VIVA TOTO un ITALIANO VERO!


Toto Cutugno - Emozioni (Sanremo-88)
MAI POTI CITI