Love -story dambovitean cu familia CRBL@ELENA

CRBL este EDUARD, EDI ANDREIANU. Un om obisnuit? Nu! Lumea il cunoste drept dansatorul, muzicianul, realizatorul emisiunii CRBL si PRO FM. 

Respect CRBL despre modul in care vorbesti cu atita respect si admiratie de tatal si mama ta care lucreaza si in prezent la Ploiesti orasul natal al lui Edi.

De la mama Edi a invatat ce inseamna sa muncesti si cit de greu se castiga banii. Micutul devenit acum vedeta CRBL a deprins tainele dansului, apoi s-a apuca de muzica si a mers sa danseze la DANSEZ PENTRU TINE.

ELENA nascuta la Chisinau are origini ruso-moldovene si acum are si cetetenie romana. Nici nu isi imagina Elena cand poposea pe meleagurile romanesti ca va deveni una de-a nostra. Avea doar 20 de ani  cand cei de la "Dansez pentru tine" i-au dat un post de coregraf. Elena a acceptat si a dat masura pasiunii si a talentului ei pentru dans.

Aici si-a cunoscut prietenii care pe parcurs aveau sa ii devina ca o familie. Se imparteau fidele cu echipele care urmau sa intre in concurs si Elena a vazut un nume , ma rog niste initiale: CRBL/ Asa cum a declarat la vremea aceea  Elena nu avea habar cine e CRBL sau cine or fi aia de la trupa SIMPLU.

Timp de doua sezoane au ramas sa munceasca impreuna la emisiune  si asa s-a infiripat dragostea intre ei. Dupa 10 luni s-au casatorit si au avut o nunta nebuna in compania prietenilor. Aoi a venit si mica Alesia pe care deja am vazut-o in reclame. Ei sunt familia Andreianu, Edy, Elena si Alesia.

Au si ei rate, au avut si momente dificile dar au mers mai departe. Muncesc, CRBL imbina muzuca si radioul de care se declara incantat, iar Elena isi imparte timpul intre scoala de dans pe care o are si cresterea micutei.

CRBL si Elena sunt  atit de frumosi pe cat este de frumoasa povestea lor de dragoste! Un love story romanesc frumos si mai rar intalnit Noi fanii lor ai dansului si ai muzicii le uram o viata frumoasa ,plina de iubire mereu.

Nu vrem sa auzim ca va veti desparti sau ca veti aparea pe la emisiuni. Ramineti asa cum sunteti !
MAI POTI CITI