La Multi ani, la NEATA cu Razvan, Dani, si echipa in ritmuri care ne aduc zambete

Echipa de "mantocari" de la Antena a facut azi 4 anisori deci va merge la gradinita. Zapacita cantareata de muzica populara, cea sloboda la gura, extrem de simpatica le-a facut o cantare ce ne-a adus zimbete.

Zambesti cand te simti bine, cand esti sarbatorit de prieteni. Nu o sa ii laud pe Razvan, Dani, Roxana, Vladutz , domnul pus recent infunctie Nea Administratorul cu palarie de firma, sau "mana stabila" la serviciu cameramanul Puberu. Impreuna alcatuiesc o echipa care aduce soare in multe case din Romania.

Poti sa ii iubesti sau sa iti fie indiferenti dar musai iti transmit ceva. Te fac sa simti un fior. Toata admiratia pentru munca lor, deloc usoara. Numai cine a lucrat in televiziune stie la ce ma refer.

E greu sa fii vesel si pontos in fiecare zi, indiferent de ce stare ai tu omul nu cel care presteaza la o emisiune. Dar ei, Razvan, Dani, Roxana, Vladutz alaturi si impreuna dau un tot care place.

Si nu stiu cum sa ma impart intre atatea matinale. Sunt fana unui matinal de radio dar ma uit si la matinalul de la Neata. Asta cand am o dimineata mai libera. Azi i-am vazut in emisiunea lor aniversara si mi-au placut. Ideea e ca cineva munceste ca tu sa iti incepi ziua bine. Este super. Nu stiu cum ar arata diminetile multora fara o poanta, fara o cafea.

Maria Carneci le-a urat La multi ani in stilul ei. Noi. publicul nu stiu daca am facut-o. Daca i-am sunat asa cum iti suni un prieten de ziua lui. Dar daca ne-am uitat e ca si cand le-am spus SA NE TRAITI!


Ai Se Eu Te Pego - Faze tari - Neatza cu Razvan si Dani
LA MULTE DIMINETI FRUMOASE! LA MULTI ANI ECHIPEI matinalului NEATA Cu RAZVAN si DANI!
MAI POTI CITI