IANNA RODICA NOVAC ex ASIA a dat-o pe muzica clasica

IANNA RODICA NOVAC vine din Republica Moldova ca toate cantaretele moldovence de la ANNUSKA LESKO incoace. 

Nascuta la Chisinau IANNA este o frumoasa cantareata blonda ce masoara 1.72 metri. Cu ochii ei verzi si trupul de felina l-a vrajit pe profu de la Liceul de Muzica "DINU LIPATTI". La un an de la terminarea liceului s-a casatorit cu OCTAVIAN DOBROTA.

Gurile rele au barfit neincetat dar cei doi si-au vazut de povestea lor. IANNA a venit in Romania si o perioada a cantat in formatia "ASIA". A avut si alte preocupari, s-a jucat cu modellingul  si a facut si cateva reclame.

In prezent frumoasa basarabranca isi promoveaza noul proiect pentru care a muncit in ultimii trei ani. IANNA canta acum numai muzica clasica. La sfarsitul lunii martie va sustine un concert la SALA PALATULUI din Bucuresti. Ianna ne promite un spectacol care va multumi publicul. Alaturi de ea vor fi invitati solisti de clasa a muzicii clasice.

Nu stim nume nu avem decat sa mergem la spectacol. Moldovencele de peste Prut isi consolideaza pozitia in Romania. Se reinventeaza mereu deoarece in showbiz viata e grea si competitia e dura. Iar prieteniile sunt greu de mentinut. Firesc am spune , artistii sunt firi sensibile, iar invidia locuieste si pe "STRADA ARTISTILOR".

Asteptam sa vedem ce se intampla cu IANNA RODICA NOVAC. Sa-i uram succes! Inca ceva!

IANNA NOVAC a absolvit la CHISINAU si o scoala de bune maniere. Cate cantarete de la noi au cu adevarat maniere? Cu sau fara scoala absolvita.?


YOUTUBE IANNA NOVAC-HIJO DE LA LUNA
MAI POTI CITI