GEORGE DAN PISTEREANU- WIKI de actor cu premiu de la Cannes

GEORGE DAN PISTEREANU stie sa fluiere. Stia asta dinainte de a juca in filmul regizat de FLORIN SERBAN- "EU CAND VREAU SA FLUIER, FLUIER"

 Asa a ajuns in lumea elitelor la CANNES, impreuna cu intreaga echipa. A pasit mandru pe covorul rosu, gandindu-se ca acest suucces il datoreaza familiei.

GEORGE DAN PISTEREANU s-a nascut la12 octombrie 1989. La doar 22 de ani a gustat din cupa succesului. A lasat deoparte muzica si se concentreaza pe actorie. In prezent este student la UNATC-Bucuresti.

A absolvit un liceu de muzica "DINU LIPATTI"-sectia actorie. Isi iubeste parintii dar mai cu seama bunicii, care l-au crescut. Parintii lui GEORGE au plecat in strainatate sa-i asigure un trai mai bun.


GEORGE DAN PISTEREANU nu s-a pierdut. Asa cum ii sta bine unui aroman avea mici activitati de pe urma carora a castigat bani. Poate nu multi dar destui cat sa ii deschida apetitul pentru  un drum care sa ii aduca succesul.

Personajul SILVIU din filmul premiat la CANNES", EU CAND VREAU SA FLUIER, FLUIER" l-a facut pe GEORGE sa dea piept cu detinutii. Asa a constatat GEORGE ca acesti oameni sunt marginalizati si ar merita o a doua sansa.  La noi  nu exista sanse pentru infractori, nu exista sanse pentru cei certati cu legea. GEORGE ar vrea sa vada ca oamenilor de la tara li se asigura conditii decente.

Dupa acest prim suuces , GEORGE a jucat in LOVERBOY. Ce ar trebui sa mai stim despre GEORGE?A cantat in scoala generala in corul scolii, a practicat boxul. Se cosidera un baiat linistit.

Nu stim cum sta cu dragostea dar mai avem timp sa aflam. Sa ne concentram in primul rand  pe carirea artististica a tanarului GEORGE DAN PISTEREANU.

Oricum are deja o carte de vizita bogata. Cati tineri au reusit sa se bucure de atmosfera  de la CANNES?

Loverboy (Romania,2011) - TRAILER YouTube.com


Comentarii