Biografie GEORGE PIȘTEREANU Wiki data nașterii, iubită, vărstă

Vezi care este biografia GEORGE PIȘTEREANU (zodia Balanță) și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are GEORGE PIȘTEREANU și care este anul nașterii (1989). Wiki cele mai interesante poze cu GEORGE PIȘTEREANU le găsiți pe pagina lui de Instagram @george_pistereanu

Biografie GEORGE DAN PIȘTEREANU (zodia Balanță) cel care stie sa fluiere. 

Știa asta dinainte de a juca in filmul regizat de FLORIN SERBAN - "EU CAND VREAU SA FLUIER, FLUIER"

Asa a ajuns in lumea elitelor la CANNES, împreuna cu întreaga echipa. A pășit mandru pe covorul rosu, gandindu-se ca acest succes il datorez familiei.

Conform wiki-ului, GEORGE DAN PIȘTEREANU s-a născut la 12 octombrie 1989. La vârsta de doar 22 de ani a gustat din cupa succesului.

A lăsat deoparte muzica si s-a concentrat pe actorie. Este absolvent al UNATC - București.

A absolvit un liceu de muzica "DINU LIPATTI"- secția actorie. Isi iubește părinții dar mai cu seama bunicii, care l-au crescut. Părintii lui GEORGE au plecat in străinătate sa-i asigure un trai mai bun.

gerorge pistereanu biografia varsta data nasterii iubita

GEORGE DAN PIȘTEREANU nu s-a pierdut. Asa cum ii sta bine unui aroman avea mici activitati de pe urma cărora a castigat bani. Poate nu multi dar destui cat sa ii deschidă apetitul pentru  un drum care sa ii aducă succesul.

Personajul SILVIU din filmul premiat la CANNES "EU CAND VREAU SA FLUIER, FLUIER" l-a facut pe GEORGE sa dea piept cu deținuții.

Asa a constatat GEORGE ca acești oameni sunt marginalizați si ar merita o a doua sansa.  La noi  nu exista sanse pentru infractori, nu exista sanse pentru cei certati cu legea. GEORGE ar vrea sa vadă ca oamenilor de la tara li se asigura condiții decente.

Dupa acest prim succes, GEORGE a jucat in LOVERBOY. Ce ar trebui sa mai stim despre GEORGE?A cantat in scoala generala in corul școlii, a practicat boxul. Se considera un băiat liniștit.

A făcut parte din CORUL OPEREI iis aduce aminte cu drag de copilaria petrecuta printre blocuri in cartierul PANTELIMON   mai merge pe acolo si vecinii il recunosc pe el si pe FRANCI fratele mai mic.

O dată cu filmul „La Gomera”, George Piștereanu și-a îndeplinit și visul pe care îl avea la vârsta de 18 ani, înainte de a „gusta” din industria cinematografică.

Nu știm cum sta cu dragostea dar mai avem timp sa aflam. GEORGE a declarat ca nu are iubita si  prefera sa își concentreze atenția asupra muncii sale .Sa ne concentram in primul rand  pe carieră artistica a tanarului GEORGE DAN PIȘTEREANU.

Oricum are deja o carte de vizita bogata. Cati tineri au reusit sa se bucure de atmosfera  de la CANNES?

UPDATE! În paralel cu „La Gomera”, care rulează pe marile ecrane, George Piștereanu e și pe micul ecran, în serialul „Vlad”. Rolurile sunt diametral opuse, iar pe el îl amuză această antiteză

George Piștereanu nu s-a plictisit in izolare. Actorul și PRO TV au pregătit un cadou pentru fanii serialului VLAD.

Aceștia pot urmări pe platforma PRO TV PLUS Aventurile lui Tibor, un film din două părți care spune povestea lui Tibor, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serial.

Printre pasiunile sale se număra motoarele si adrenalina dar si realizarea de INSTASTORIES.

A cunoscut greutatile vietii de la o vârstă frageda dar a muncit a aflat rostul banilor. Un motiv puternic pentru care nu uita de unde a plecat si niciodată nu ar avea fite de VEDETA.

De la filmele care l-au făcut cunoscut la noi si in străinătate GEORGE  a daugat noi roluri. Are același farmec si talentul   actoricesc a rămas la fel de strălucitor.

Sa vedem filmografia actorului GEORGE PISTEREANU

2020 serial VLAD- TIBOR
2019- LA GOMERA-TIBI NOVATH
2016- SELFIE 69
2016- MINTE-MA FRUMOS IN CENTRUL VECHI-MARCEL
2016- NELLY S ADVENTURES-IANCU
2015- JULIO-TIBOR
2011- LOVERBOY-LUCA
2010- EU CAND VREAU SA FLUIER, FLUIER

GEORGE PISTEREANU  a colaborat cu actorii faimosi  de la : BOGDAN DUMITRACHE, ANDREEA VASILE, MONICA BARLADEANU, ALINA CHIVULESCU,  MAIA MORGENSTERN, TUDOR ARON ISTODOR, MARIA DINULESCU, RALUCA APRODU, ANDREI ARADITS, ADA CONDEESCU.

Si cu : CRINA SEMCIUC, ADINA GALUPA, RĂZVAN VASILESCU, DANIELA NANE, OLIMPIA MELINTE, CLARA VODA, RONA HARTNER,CONSTANTIN COTIMANIS, ADELA POPESCU.

A castigat  PREMIUL De TANARA SPERANTA la PREMIILE GOPO si a fost nominalizat ;a PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN ACTOR-PREMIILE GOPO si PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN ACTOR EUROPEAN in cadrul PREMIULUI  ACADEMIEI EUROPENE DE FILM.

De ce a acceptta GEORGE PISTEREANU sa vina la FERMA? Sa il ascultam .

" M-a atras psihologia din spatele FERMEI. De pe canapea totul pare interesant si usor. Dar acolo in interior  lucrurile devin dificile. CRED ca FERMA este intoarcerea la UMANITATE deoarece se va vedea exact "cine esti" cu adevarat.

GEORGE PISTEREANU  ne va arata EXACT cine este cu adevarat si noi abia asteptam sa il descoperim.
MAI POTI CITI