Biografie GEORGE DAN PIȘTEREANU. WIKI de actor cu premiu de la Cannes

Biografie GEORGE DAN PIȘTEREANU (zodia Balanță) cel care stie sa fluiere. 

Stia asta dinainte de a juca in filmul regizat de FLORIN SERBAN - "EU CAND VREAU SA FLUIER, FLUIER"

 Asa a ajuns in lumea elitelor la CANNES, impreuna cu intreaga echipa. A pasit mandru pe covorul rosu, gandindu-se ca acest suucces il datoreaza familiei.

Conform wiki-ului, GEORGE DAN PIȘTEREANU s-a nascut la 12 octombrie 1989. La vârsta de doar 22 de ani a gustat din cupa succesului.

A lasat deoparte muzica si s-a concentrat pe actorie. Este absolvent al UNATC - București.

A absolvit un liceu de muzica "DINU LIPATTI"- secția actorie. Isi iubește parintii dar mai cu seama bunicii, care l-au crescut. Părintii lui GEORGE au plecat in străinătate sa-i asigure un trai mai bun.

gerorge pistereanu biografia varsta data nasterii iubita

GEORGE DAN PIȘTEREANU nu s-a pierdut. Asa cum ii sta bine unui aroman avea mici activitati de pe urma cărora a castigat bani. Poate nu multi dar destui cat sa ii deschidă apetitul pentru  un drum care sa ii aducă succesul.

Personajul SILVIU din filmul premiat la CANNES "EU CAND VREAU SA FLUIER, FLUIER" l-a facut pe GEORGE sa dea piept cu deținuții.

Asa a constatat GEORGE ca acesti oameni sunt marginalizați si ar merita o a doua sansa.  La noi  nu exista sanse pentru infractori, nu exista sanse pentru cei certati cu legea. GEORGE ar vrea sa vada ca oamenilor de la tara li se asigura conditii decente.

Dupa acest prim suuces, GEORGE a jucat in LOVERBOY. Ce ar trebui sa mai stim despre GEORGE?A cantat in scoala generala in corul scolii, a practicat boxul. Se considera un băiat liniștit.

O dată cu filmul „La Gomera”, George Piștereanu și-a îndeplinit și visul pe care îl avea la vârsta de 18 ani, înainte de a „gusta” din industria cinematografică.

Nu stim cum sta cu dragostea dar mai avem timp sa aflam. Sa ne concentram in primul rand  pe carirea artististica a tanarului GEORGE DAN PISTEREANU.

Oricum are deja o carte de vizita bogata. Cati tineri au reusit sa se bucure de atmosfera  de la CANNES?

UPDATE! În paralel cu „La Gomera”, care rulează pe marile ecrane, George Piștereanu e și pe micul ecran, în serialul „Vlad”. Rolurile sunt diametral opuse, iar pe el îl amuză această antiteză:

George Piștereanu nu s-a plictisit ]n izolare. Actorul și PRO TV au pregătit un cadou pentru fanii serialului VLAD.

Aceștia pot urmări pe platforma PRO TV PLUS Aventurile lui Tibor, un film din două părți care spune povestea lui Tibor, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serial.