FODOR RAZVAN si bucatarii amatori - "SARPE" va fi MASTER CHEF la PRO TV

Rolul pe care l-a jucat in "IUBIRE si ONOARE," a ramas pe retina amatoarelor de telenovele. Dar si in memoria iubitoarelor de rock.Canta si joaca cu aceeasi dezinvoltura. Este frumosul RAZVAN FODOR.

Nascut in capitala, Razvan FODOR,a. absolvit ACADEMIA NATIONALA DE EDUCATIE FIZICA si SPORT, A innebunit femeile pe vremea cand era solistul trupei KRIPTON.

Ani de-a randul melodiile Kriptonilor au fost prezente in topuri. Clipurile la melodiile de succes au aparut pe MTV. Parea ca nu e "nici o furtuna" in sufletul sau. Cine nu sufera din dragoste nu a iubit destul. CATRINEL MENGHIA, cea care cucereste inimi de cand s-a despartit de MASSIMO"PER SEMPRE" a fost marea iubire a lui RAZVAN.

 Fanele lui Fodor ii stiu toate personajele din telenovele. A jucat alaturi de LILI SANDU in "PACATELE EVEI", "MILIONARI DE WEEKEND"," DARIA, IUBIREA MEA","INGERASII", "ANIELA" si "IUBIRE SI ONOARE". Rolul lui SARPE i-a venit ca o manusa. A fost savuros!

"IERI- AZI-MAINE", "ITI MAI ADUCI AMINTE,"AM UITAT CUM ARATI",:CEA MAI DULCE:, "URME DE PARFUM"" sunt doar cateva din hiturile marca" KRIPTON" si RAZBAN FODOR.

 Razvan FODOR este azi la fel de talentat, la fel de fermecator.

Si-a gasit jumatatea in persoana IRINEI o tinara actrita,  La fel de talentata si cu hobby-uri ciudate pentru o femeie asa frumoasa. Si-au botezat copilul in liniste si discretie, departe de ochii de vultur ai presei. FAMILIA FODOR< RAZVAN si IRINA sunt nasii de cununie ai simpaticei familii IBAKA- CABRAL SI ANDREEA.

 Din martie 2012, RAZVAN FODOR isi va largi sfera de activitati.Va prezenta la PRO-TV emisiunea MASTER CHEF. Despre emisiune , RAZVAN nu vrea sa spuna prea multe. Doar de marele premiu de 50 000 de  dolari pe care il va inmina la sfarsit. La sfarsit de emisiune cand unul din bucatarii amatori va ridica premiul si va zambi victorios.

Razvan este un fan al mancarurilor, gateste din anii de liceu si ne-a marturisit ca singura problema esta ca ii trebuie mult timp sa finalizeze o mancarica. Dar finii si frumoasa IRINA nu s-au plans niciodata.  Toate mancarurile gatite de RAZVAN au fost trecute la capitolul BUNATATI pur si simplu.

Sa ii tinem pumnii lui RAZVAN FODOR. El va fi incurajat de cei dragi si noi, publicul ne vom intari convingerea ca RAZVAN FODOR IS THE BEST.

Mai e putin pina la primul ghiocel si nu vi se pare ca miroase a ceva bun? Grabiti-va sa il vedeti pe MASTER CHEF cu RAZVAN FODOR!Razvan Fodor si Paula Seling - Ceva bun
MAI POTI CITI