Familia BANICA- ANDREEA , zina, STEFAN cuceritorul, VIOLETA siRADU si CANTEC PENTRU VIOLETA

Mostenind talentul parintelui, cu adevarat carismaticul STEFAN BANICA, baiatul Stefan a devenit in timp actor cu acte, prezentator de emisiuni, dansator,si cantaret. Despre femeile din viata lui BANICA JR. au curs rauri de cerneala.

Aprig la manie, sangele colorat vorbeste, Banica jr. a avut alaturi femei celebre  precum MIHAELA RADULESCU sau actuala nevasta ANDREEA  alintata de publicul care o adula ZANA.

Andreea i-a adus "SURPRIZE SURPRIZE" in viata lui BANICA facindu-l a doua oara tata. A  venit pe lume o fetita. Mami a vrut sa aduca un omagiu mamei sale decedata intr-un accident de masina si a numit-o pe fetita VIOLETA. Familia s-a  marit si RADU, RADUCU fiul din relatia de multi ani  a actorului cu doamna CAMELIA, a devenit fratiorul VIOLETEI,

ANDREEA BANICA si STEFAN BANICA sunt o familie de vedete din Romania urmarita in permanenta de paparrazi. Nu este zi sa nu citim in ziare despre ceva, orice din viata lor. Ba ca Andreea s-a ingrasat. ba ca BANICA, a calcat stramb, mai nou familia pierde multi bani intr-o afacere imobiliara.

Parca spre a ne distrage atentia de la aceste barfe, BANICA JR. ne spune ca va canta la CIRC GLOBUS VARIETE in  8 si 9 martie. Va lansa o melodie pentru fetita VIOLETA.

Se va numi chiar CANTEC PENTRU VIOLETA. Apoi, in cel de-al doilea concert va canta femeilor. Poate ii va dedica o melodie si Andreei Banica, Se stie ca muza BUBULINEI gospodina a fost Mihaela RADULESCU. Parca pentru a face intre cele doua dive pace BANICA JR s-a gandit sa isi indrepte atentia catre copii sai. Draga, STEFAN BANICA sa nu il neglijezi pe Raducu.

Pe cand si CANTEC PENTRU RADU? Dar cum fetele au intiietate VIOLETA a avut dreptul la primul cantec.
E mult mai frumos sa auzim depre copiii vedetelor. Despre cat de frumosi sunt copii indiferent daca au parinti vedete sau nu. Oare ce meserie isi va alege VIOLETA BANICA?

Nu e usor sa fii copil de vedeta in Romania. Sunt sigura ca domnisoara VIOLETA va avea o viata presarata de sfaturi bune atit din parte mamei ANDREEA, cat si din partea tatalui STEFAN. E bine ca tati sa ii dedice in continuare melodii VIOLETEI. Asteptam albumul intitulat PENTRU VIOLETA SI RADU.


Stefan Banica JR te iubesc femeie