Biografie Diana Dumitrescu, constanteanca pofticioasa

Scurta biografie Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu s-a nascut la Constanta, a copilarit la malul marii ,si de aceea are numai cuvinte de lauda la adresa orasului natal si desigur isi iubeste familia numeroasa. Sarbatorile ei sunt altfel cand in jurul mesei se aduna parintii, si cei 4frati{ 3 suroti si un frate}.A plecat cu mult entuziasm "la  capitala" neluand in seama rautatile bucurestenilor, dat fiind rivalitatea intre Constanta si Bucuresti.

A debutat in 2005 in "Pacatele Evei" avand norocul de a avea un partener de scena mult mai experimentat Alexandru Papadopol. Au urmat apoi alte roluri in telenovele ce au avut mare succes. Au trecut 7 ani de atunci timp in care Diana Dumitrescu a invatat ca trebuie musai sa se maturizeze. Se simtea singura si ii era dor de casa si de familie. A depasit momentele dificile pentru ca ea este ambitioasa. Doar nu era sa se intoarca acasa cu tinicheaua de picior numita ESEC.

Diana a strins frumusel din dinti si a mers mai departe. Dupa o relatie pasagera cu unul din craii de Dorobanti, Diana nu a mai avut ochi pentru aproape nimeni. Asta pina si-a intalnit eroul din copilarie. pe printul ce acum e regizor.

Poze Diana Dumitrescu
Regizorul e DUCU si mama soacra este nimeni alta decat cea care tine in mana haturile postului ACASA. Ruxandra Ion a placut-o pe Diana si ca maine nunta a fost gata. Ne amintim cum ne povestea Diana momentele cand a primit inelul si nopatea mirifica in BORA Bora.

A trecut nunta, Diana a mai facut un rol de epoca in ANIELA, si a mai bifat alte vacante, Am fost tot timpul la curent cu ce face Di si al ei mult iubit Ducu, Ducu este pasionat de fotografie si nu scapa nici un prilej sa ii faca fotografii sotioarei.

 Din asa iubire si pasiune iubaretii asteapta sa vina timpul potrivit pentru a se naste un copilas. Diana vrei sa fii o a doua LUCIU? ce s-a intamplat cu prietenia ta cu Nicoleta de acum citiva ani? Va mai plimbati cu rolele prin parc? Ca tot veni vorba de role, Diana nu pierde prilejul sa ne spuna ca s-a ingrasat. Cam de mult ne ameninti ca te apuci de sport. Pai ti-o ia iar Luciu inainte? Mai treci si pe la emisiunea lui Maruta nu ai mai aparut demult, plus ca Maruta s-a apucat sa recruteze vedete grasute cica are el reteta super de slabit si mai are si antrenor la dispozitia lui.

Diana ramine fata copilaroasa, acum femeie la casa ei cu sot si catel. Are si blog, are si prieteni, are si super job si super socri si mai ales super parinti. E frumoasa si chiar daca s-a ingrasat , isi va recapata la timp formele. Rapid pina luni cand incepe sezonul 2 al Pariului cu viata. Diana , personajul ei va suferi schimbari. Ramine sa o vedem si poate nu ar strica sa incerci sa joci si intr-o piesa de teatru. Poate te apuci de cantat. Diana poate. De ce? Diana este REGINA. Ai grija totusi, Diana, nu toti sunt regalisti. Totusi, noi te vom iubi si cand publicul te va arunca intr-un con de umbra. Sau atunci te vei relaxa la casa de vacanta a parintilor tai din delta? Diana nu mai fii pofticioasa la dulciuri. Asteapta sa fii insarcinata si atunci poti fi linistita. Vei manca dupa pofta inimii si mai apoi te vor ajuta LUCIU si Maruta sa slabesti.WIKI DIANA DUMITRESCU PARIU CU VIATA
MAI POTI CITI