Treceți la conținutul principal

DANI LARI, iluzionistul lui DAVID COOPERFIELD

DANI LARI este iluzionistul magicianului DAVID COOPERFILLD. Numele real al lui DANI LARI este HERVE BITOUN.

S-a nascut la 9 septembrie 1958 si a ales sa traiasca in FRANTA. La 8 ani realiza primele sale numere de magie  si castiga primii bani la varsta majoratului.
Magia lui DANI LARI atrage prin modul spectaculos in care este facut fiecare numar in parte.

Dani Lari are aceeasi asistenta din 1984 si se numeste VALERIE. In 2004 Dani sosea la Paris si invta sa se bucure de frumusetea spectacolelor teatrelor. Acum colinda mapamondul, a avut spectacole in Japonia, Liban, Dubai,Belgia, Franta si chiar si in Romania.


Impreuna cu regizorul IULIAN FURTUNA, DANI LARI a pus in scena un spectacol ce are la baza fapte reale. Este povestea CONTELUI DIN PADUREA DE NUCI. Un fel de CONTE DRACULA.

Decoruri baroce, 40 de numere de iluzionism, lumini, umbre, aparitii ,disparitii, levitatii,tunuri, magie adevarata
Contele din PADUREA DE NUCI are puteri supranaturale. Cea care trebuia sa ii devina sotie, printesa a murit otravita.

De aceea la 100 de ani, Contele vine sa isi reintalneasca iubirea. Poate sa faca sa dispara si sa apara oamenii. Continuarea povestii au aflat-o doar cei care au fost prezenti la spectacolul de magie a lui DANI LARI.

Magia ca meserie este prea putin promovata in Romania. In afara Maestrului IOSEFINI nu prea avem cu ce ne laudam. La atii arta este cunoscuta si iubita. Cert este ca toti avem nevoie de putina magie . Ceva care sa ne scoata din zbucium si zapezi.

Sa privim magia ca pe ceva ce ar trebui sa existe in viata . Ancorata la realitate bineinteles. Cei care au prilejul sa mearga sa vada spectacolele lui DANI LARI nu au ce regreta.

Macar pentru faptul ca este iluzionistul MAGICIANULUI SUPREM- DAVID COPPERFIELD- si tot ar trebuie sa ne intereseze cine este si ce face DANI LARI.

youtube.com - spectacol de magie Dani Lari