Dana Savuica si "CHALLENGE" Wiki nescris de parfumiera in devenire.

Dana Savuica, este vie in amintirea barbatilor dupa ce a pozat pe coperta primului numar in Romania al celebrei reviste pentru barbati.

Am vazut-o moderind o emisiune pe vremuri, mai vine in emisiuni si se ocupa de afacerea cu agentia de modele pe care o conduce cu mina de fier alaturi de sotul sau.  Dana Savuica este o femeie peste care anii uita sa treaca.

E drept s-a ajutat putin si de operatiile estetice. Dana a vrut buze mai pline si nu a stat pe ganduri cand si-a injectat botoxul in buze.

Deh, Dana are o fata care are deja 18 ani, Mama Dana este o mama moderna si i-a cumparat fetei un apartament la Sinaia.

Desi nu urmeaza acelasi drum, fata Danei mai cocheteaza cu moda , mai pozeaza si este o tinara de care parintii trebuie sa aiba gtija. Este frumoasa fata  doar parintii sunt la fel.

Dana Savuica si-a lansat si un parfum CHALLENGE. Adica PROVOCARE, Si a raspuns provocarii din moment ce parfumul sta la loc de cinste pe un site exclusivist de parfumuri alaturi de nume ca : DAVID BECKAM sau DAVIDOFF.

Nu stim citi bani ii ies Danei din afacerea cu parfumuri dar Dana nu se da batuta. Despre parfum va spun doar ca nota de baza e alcatuita din patchouli si lemn de santal.

Bravo Daba Savuica, spor in afaceri!

UPDATE 2018: Dana Săvuică a divorţat de aproape doi ani de soţul ei, Răzvan, şi, până acum, a preferat să-şi ţină doar pentru ea viaţa sentimentală.

Acum are un iubit, cu care a început să se afişeze, însă preferă să păstreze discreţia în privinţa identitaţii lui. La un moment dat cei doi au ieşit la o plimbărică romantică în Pădurea Băneasa, alături de căţeluşa blondei si au fost pozati ajungand in paginile revistelor de cancan.
MAI POTI CITI