Constantin Cotimanis- BEBE- la ziua de nastere

Prietenii ii spun simplu BEBE. Numele lui  este CONSTANTIN COTIMANIS. Azi actorul implineste 57 de ani, este nascut la Bucuresti pe 18 februarie 1955. Cotimanis este un VARSATOR pur sange,

Este un OM MARE, UN ACTOR care merita roluri mai dificile. Sa putem sa ne dam seama cat este de valoros. Este f mandru de fiica sa din prima casatorie. Si-a refacut viata in liniste dar toata atentia o acorda in primuul rand fiicei si apoi iubitei.

Poate parea un barbat dificil de suportat intr-o relatie. BEBE este un barbat adevarat, si neinfricat. In prezent joaca pe scena TEATRULUI NOTARRA A jucat in filme si chiar a bifat roluri in productii internationale.


Amintim faptul ca este detinatorul MARELUI PREMIU AL ORASULUI VIENA. Dintre roluri memorabile amintim doar cateva" DARK ANGEL""FLORI DE GHEATA", "OGLINDA","HOTEL DE LUX",IACOB",PRINTUL NEGRU"

CONSTANTIN COTIMANIS este cunocut celor nascuti in 89 doar din rolul lui GRIGORE VARLAM, durul din telenovela "LACRIMI DE IUBIRE".

BEBE COTIMANIS are f multi prieteni. Este un adevarat coleg. L-am vazut la inmormantarea marelui HOSSU. Plangea cu lacrimi si imbratisa o colega extrem de indurerat. O imagine cat o suta de cuvinte!Nu mai era actorul, era omul COTIMANIS.

Traia in viata reala si nu pe scena un moment dureros. Dar azi trebuie sa fie fericit. Este inconjurat de familie si prieteni. Si toti ii spun ' SA NE TRAIESTI BEBE !

Noi publicul ne inclinam a respect si spunem LA MULTI ANI! DOMNULE COTIMANIS!

15 - Sergiu Nicolaescu - FILMUL INTEGRAL
MAI POTI CITI