Constanteanul DJ VALI BARBULESCU trimite salutari din NEW YORK

Daca nu stiati, DJ Vali Barbulescu vine din Constanta. A facut cea mai tare scoala sub indrumarea MARELUI ANDREI GHEORGHE. Lucru cu care Vali se mandreste ca atitia oameni de radio care au plecat din Constanta natala.

Si e mare lucru sa aduci un omagiu mentorilor si sa nu uiti de unde ai plecat. Pentru asta daca ar fi si tot meriti felicitari VALY!

Vali Barbulescu a devenit intre timp DJ VAL LAVILE .Si vali e plecat de cateva zile sa mixeze pentru a patra oara la NEW YORK. A prins gustul succesului din tara fagaduintei.

Cei care iubesc muzica techno, muzica electronica, si pe cea tech-house sa il caute pe VALY. Sa nu ni-l fure americanii.

Valy se ocupa de organizare de cantari inca de cand copilarea la Constanta si isi facea simtita prezenta la liceul unde preda mama lui COSTI IONITA. Pasionat de fotografii Valy  iubeste peisajele. locurile unde se poarta extravaganta.

Ne sunt cunoscute povestile lui de dragoste. Inca de pe vremea cand era ginerele domnului PARVU. Frumoasa IRENE PARVU a fost prima lui sotie. Au venit la rand alte frumoase chiar si Bebelusa Delia de la Carcotasi.

Face ce face si se invarte numai printre femei frumoase.In prezent pe Valy Barbulescu il purem asculta la Radio 21. Locuieste inca in capitala. Felicitari pentru realizari ce putem spune?

Si nu uita de CONSTANTA , orasul gri unde nu se intampla mai nimic daca este sa dam citate. DO YOU REMEMBER RADIO SKY?


Val LAVILLE aka Vali BARBULESCU LIVE at LIBERTY PARADE