WIKI: Catalin Naum sau vindecatorul de rani prin teatru!

Din suferinta, din noroi se isca nuferi , parafrazez un vers. Nufarul e arta, e teatrul. El este DOMNUL PROFESOR, REGIZORUL, OMUL. 

Viata sa se confunda cu scandura scenei. Inca din vremuri imemoriale din 1967.

Teatrul studentesc "PODUL" inseamna CATALIN NAUM si Catalin Naum inseamna PODUL.

Un om o viata si teatru.Fosti si actuali studenti vorbesc ori de cite ori au ocazia cu multa dragoste de Mentorul lor.

Biografia Catalin Naum
"Teatrul PODUL a fost primul teatru din tara care a renuntat la scena italiana, admitand ca spatiu de joc, orice fel de incinta,stabilind in felul acesta un mai viu dialog actor-spectator."

Pe la teatrul PODUL si prin mana lui CATALIN NAUM au trecut generatii de actori de la Claudiu Bleont la mai tanarul Dan Bordeianu. Este imposibil sa nu il iubesti si sa nu te inclini in fata lui Catalin Naum.

De ce? Dupa ce ai trecut pe la teatrul PODUL se cheama ca esti "podar" E ca si cum ai avea asta tatuat in suflet. Apoi "PODUL" inseamna o carte de vizita speciala.

PODUL respira teatru e ca un  ceva care nu se poate hrani decat cu teatru si cu oameni pasionati/ Si aceasta pasiune inseamna respiratia minut de minut.

Catalin Naum este VINDECATORUL. Pune si sare pe rani , te invata lectii si te invata umilinta.

Lectiile lui Catalin Naum au ca termen de garantie infinita. Asa cum infinita este pasiunea cand faci ceva care place si iti place.

OMUL care aduce Bucuria se numeste Catalin Naum.

Poate asa ar trebui sa sune adresa de pe cartea lui de vizita. Mergeti sa vedeti spectacolele de la teatrul PODUL. Veti face cunostinta cu oameni pasionati de ceea ce fac.

Acei oameni care strang din dinti cand primesc o veste proasta. Acei oameni care vin pe scena si ne invata lectia daruirii. Lectie pe care au deprins-o de la profesorii lor . Si unul din aceia esta sigur CATALIN NAUM