Blanca SOTO Biografia unei Vedete la inaltimea de Miss World

O scurta biografie Blanca Soto si cateva poze cu actrita din telenovela EVA LUNA.

Wiki Blanca Soto

Nume real: Blanca Delfina Soto Benavides

Locul nasterii: Monterrey, Nuevo Leon, Mexic

Data nasterii: 05.01.1979 (33 ani)

Zodia: Capricorn


Blanca Soto este o bruneta cu titluri de frumusete la activ: Miss Mexic in 1997 si Miss World. Actrita s-a facut remarcata prin intermediul personajului principal din productia “Eva Luna”.

Blanca Soto a castigat concursul de frumusete national Nuestra Balleza Mexico in anul 1997. Reprezentand statul Morelos, in care a copilarit, Blanca Soto a devenit Miss Mexico World. Si-a reprezentat tara in acelasi an in cadrul concursului Miss World.


La succesul serialului EVA LUNA au contribuit in mod clar  Ecker si Blanca Soto, care formeaza o pereche foarte frumoasa.

Cei doi au spulberat însa din start orice zvon ca între ei ar exista ceva si în afara platourilor de filmare. Guy, Blanca si partenerii lor de viata obisnuiesc sa iasa frecvent împreuna.

Blanca Soto sustine chiar ca sotul ei, actorul si regizorul american Jack Hartnett (care a avut un rol episodic si în “Totul despre sex”), nu este deloc gelos, din contra, el o sfatuieste sa joace cât mai credibil scenele de dragoste alaturi de Guy.POZE BLANCA SOTO youtube wiki
MAI POTI CITI