BERNICE BEJO argentinianca care ia cu asalt OSCARUL 2012

WIKI. Berenice Bejo promite sa fie noua stea a Hollywood-ului. Berenice BEJO s-a nascut in Argentina. Si tatal ei este regizor. 

BERENICE BEJO este nominalizata la premiile OSCAR 2012, pentru rolul feminin din THE ARTIST.

BERENICE BEJO este sotia in viata reala a regizorului filmului THE ARTIST. MICHAEL HAZAVANICIUS a vazut in sotia sa actrita perfecta pentrul rolul PEPPY MILLER.

Gurile rele clevetesc si  spun despre BERENICE ca a obtinut rolul doar pentru meritul de a fi consoarta regizorului.

MICHAEL si BERENICE au impreuna doi copii: LUCIEN si GLORIA. La 35 de ani BERENICE are emotii pentru seara OSCAR-urilor.

Isi cauta o rochie de vis care sa-l faca pe MICHAEL sa o adore. CRED ca daca filmul THE ARTIST va castiga un OSCAR, pentru MICHAEL si BERENICE va fi chiar ca la o nunta asa spera actrita.

Unde am mai vazut-o pe BERENICE? Am vazut-o in -"A KNIGHT S TALE. Despre THE ARTIST, BERENICE crede ca ea nu e perfecta precum personajul PEPPY MILLER. Isi aduce aminte cu drag despre primele zile de filmari.

Avea emotii si era tare agitata.

Despre Berenice trebuie sa mai stim ca are pareri si opinii politice clar definite.A jucat si in FRANTA. Cu originile argentiniano-franceze, BERENICE face pe ecran un cuplu perfect cu  partenerul sau  JEAN DUJARDIN.

Filmul a cules deja premii la CANNES si pare ca ar putea cuceri si OSCARUL. Avand si origini franceze alaturi de cele argentiniene BERENICE ca juca in filme precum: ""THE SCAPEGOAT, "AU BONHEUR DES OGROS". In acest film va avea onoarea de a juca alaturi de EMIL KUSTURICA.


A castiga un OSCAR intr-o viata de actor e fericirea suprema. Si poate sa fie o rascruce in drumul vietii.
MAI POTI CITI