Treceți la conținutul principal

ANDRA MARUTA se rusineaza de trecutul ei si a suferit de amnezie

Andra Maruta sufera de amnezie mai nou daca nu isi aduce aminte si neaga cu vehementa inceputurile ei de cantareata.

Ne spune ca a fost impresariata de tatal ei nici vorba de ajutorul pe care i l-a dat Costi Ionita. Lucru reconfirmat si de sotul Maruta.

Ne mai spune Andra ca l-a refuzat pe Laurentiu Duta cand acesta i-a propus sa cante o vreme manele. Ea spune ca isi dorea o cariera solo si ii era teama ca nu va mai reveni la alt gen muzical. Fals! Ia priveste la alti cantareti precum Costi Ionita, sau Minodora la Maxim.

Costi a ajuns prin colaborarea cu Shaggy sa fie nominalizat la Premiile Grammy, categoria  Best reggae. Costi bravoo.! Costi merge inainte si spune ca nu va renunta niciodata la manele si doar oamenii au prejudecati fata de el. "Manelele mi-au adus confirmarea si succesul"- Costi Ionita

 Minodora e de o sinceritate dezarmanta. Nu se supara ca si Oana Roman cand lume ii spunea ca e grasa. Minodora se visa cantareata de RB dar zice negru pe alb ca s-a apucat de manele pentru ca primea mult mai multi bani. Ei, cum e doamna Maruta?

De ce nu iti asumi ceea ce esti, adica cetatean de etnie romanes? Si nici Maruta nu e departe , are si el ceva in gene nu? De ce Doinita Oancea este mandra de faptul ca este tiganca? Dar Connector? Crezi ca vei ajunge vreodata la faima unei Aura URZICEANU?

Roaga-l pe sotul cu afaceri si actiuni la Cluj, sunt recunoscute macar astea, relatiile de afaceri ale familiei Maruta cu familia PASZCANI, roaga-l sa caute in arhiva Pro TV emisiunea cand cantai cu foc despre iubire. Citez din versuri "IUBIREA ITI RUPE INIMA IN DOUA".

Andra Maruta de cand esti femeie la casa ta , ai avere si valoare esti jurata la ROMANII AU TALENT, ai slabit de te-ai facut sexi, si iti faci vacantele prin Dubai sau pe la spanioli la Marbela , nu mai esti tiganca?

Nu esti tu cea care canta manele in compania cea mai selecta? Paula Seling a recunoscut si chiar a fost mandra de colaborarea cu FLORIN SALAM. DANIELA GYORFI a cantat si canta cu Guta Liviu. Jean de la Craiova este iubit de public, la fel. si Jean Paler. Numai tu Andra nu recunosticine esti. La fel ca alt romanes BANICA JR! RUSINICA ANDRA!

Andra Nunta de Tigani Rromi

Ce va spune David cand va creste? Chiar si tigan de matase de esti, tot tigan ramai. A nu se intelege ca avem ceva cu cetatenii de alta etnie.