Victoria Blochina si moralitatea balerinelor

Victoria Blochina.

Este blonda, fosta balerina si mai cunoscuta noua dupa aparitiile tv in care reclama recunoasterea copilului sau de catre tatal sau.

Taticul micutului are un nume si o reputatie: Victor Piturca antrenorul nationalei de fotbal a Romaniei.Victoria nu a mai suportat lipsa lui Piti si a inceput sa insire vrute si nevrute despre ea Piti si micutul lor.

Se pare ca acest lucru l-a infuriat pe Giovani Becali cel cu gura mai sloboda ca a varului Gigi Becali. Giovani a numit-o pe Blochina o amarasteanca care dupa 15 ani de trait in puf s-a hotarit sa ii faca greutati lui Piti.

Laudabil gest de prietenie dar se pare ca vorbele lui Giovani au atins-o pe blonda Vica si deodata a intrat in silenzio stampa.

E greu sa fii o femeie respectabila cit timp preferi statutul de amanta.

Nu poti sa fii si frumoasa, si devreme acasa si femeie de afaceri si mama.Imi amintesc ca Elan Schwartzenberg a fost mai elegant in exprimare cind s-a referit la Amalia Nastase cea care l-a lasat cu ochii in soare pe tenismen.

Mai exista oare femei respectabile  in opinia barbatilor romani?

Sau este in crestere mereu numarul domnisoarelor ce isi doresc sa devina doamne onorabile numai legindu-se de piciorul si cardul bogatasilor indiferent de virsta lor?

Oare ce va spune Giovani Becali peste cativa ani, despre un posibil divort Cristea Borcea si Alina Vidican?

Poze Victoria "amanta" lui Piturca