Tudor Chirila Biografie WIKI de vedeta cu un CV impresionant

Vezi care este biografia TUDOR CHIRILA (zodia Gemeni) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Tudor Chirila. Cele mai frumoase poze cuTudor Chirila le gasiti pe pagina lui de Instagram @tudorchirila

Scurta Biografie Tudor Chirila. CONFORM WIKI-ULUI OFICIAL Tudor Chirila s-a nascut in data de 28 mai 1974 la Bucuresti.

Parintii lui Tudor sunt Iarina Demian, actrita si regizoare, iar tatal, celebru jurnalist sportiv si scriitor român de carti pe teme sportive, Ioan Chirila , care a decedat in 1999.

In cariera de actor de film Tudor Chirila a debutat in 1999, cand a fost figurant intr-un film canadian de aventuri, cu agenti secreti. In acelasi an, Chirila a jucat rolul unui refugiat din fosta Iugoslavie, intr-o pelicula austriaca intitulata "Nordrand" si regizata de Barbara Albert.

tudor chirila biografie iubita varsta


Cariera lui Tudor Chirila în teatru include aparitii în muzicalul „Chirita of Barzoveni editia de gradinita” (dupa Vasile Alecsandri), regia si adaptarea fiind realizata de Iarina Demian, în rolul Domnului Charles. În 2003, Tudor Chirila a interpretat rolul lui Malvolio în „A douasprezecea noapte” (de William Shakespeare), regizat de Gelu Colceag.

În anul 1997 Tudor si doi prieteni au înfiintat formata "Vama Veche", o formatie care s-a bucurat de un succes extraordinar în rândul tinerilor. Pâna în 2006, an în care povestea de succes a luat sfârsit, "Vama Veche" a scos 7 albume.

Sumar WIKI Tudor Chirila:

Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 28 Mai 1974
Zodie: Gemeni
Parinti: Mama Iarina Demian, Tatal Ioan Chirila
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Religie: Ortodox
Culoarea ochilor: Albastri
Culoarea parului: Brunet
Stare civila: Necasatorit
Copii: Nu are
Ocupatie: Cantaret
Studii: UNATC sectia actorie
MAI POTI CITI