SOS pentru Andrei-Andu, vedeta

"Va rog sa ma ajutati sa obtin bani pentru operatia si tratamentul copilului meu, Andrei" Este aplelul unei mame din Ploiesti al carui copilas a fost diagnosticat cu tumora ccerebrala si alte multiple tumori pe maduva spinarii.Starea lui se inrauteteste pe zi ce trece. Stiu ca sunt mii de cazuri grave de copii cu boli grave, unele incurabile. Stiu ca sunt multi batrini ramasi singuri cu o pensie de mizerie.

Tuturor ne este greu dar daca ne unim fortele putem sa avem speranta ca lucrurile se pot urni si salvam o viata. Avem si o pagina de internet: andreiduca.com

Baietelul de 8 ani a facut karate si e pasionat de roboti. Mi s-a inmuiat sufletul cand am citit ca micutul vrea sa construiasca multi roboti care sa ajute oamenii cu nevoi. Induiosator!

Chiar daca nu are parinti vedete, Andrei este un copil vedeta. In sensul ca pentru orice mama copilul ei este vedeta. Vedeta sufletului fiecarui mame sau tata din Romania.

Imi aduc aminte de familia Liana Stanciu si Mita de la BERE GRATIS. Si ei au avut un necaz cu Teodora fetita lor. Gratie campaniilor de stringeri de fonduri fetita e bine.

Nu vreau sa imi amintesc de Andreiuta Marin care dupa o lunga perioada de timp a avut tupeul sa vina pe tv si sa spuna ca  familia Teodorei nu i-a multumit pentru cei 15.000 de euro pe care i-a donat.

Liana Stanciu e cea care se dedica in prezent campaniilor de stringere de bani pentru spitalul MARIE CURIE. Alaturi de oameni sufletisti si oameni din show biz ea lupta pentru viata copilasilor. Nu isi uita pasiunea pentru radio. E una dintre vocile feminine de radio pe care le admir.

Oameni cu suflet, haideti sa il ajutam pe Andrei! Cititi depre povestea lui si faceti cum va dicteaza constiinta

Banii nu aduc fericirea dar ne ajuta cind ii avem sa ne satisfacem placerile si daca avem suflet si am invatat ca orice bine facem ni se va intoarce atunci dam bani in campanii umanitare. Tot omul are bani de o piine. Cu greu unii dar toti mancam zilnic. Ma gandesc ca din banii astia un leut putem dona.

Sa aducem speranta in sufletul unui copil marcat pe nedrept de o boala prea grea pentru orice varsta daramite pentru un copil. Sa fim solidari in nevoie cu cei mai napastuiti. Pentru ca asa e corect, frumos si pentru ca zimbetul unui copil merita efortul nostru.
MAI POTI CITI