Sexy impresara Ana Maria Prodan si sexy "gravida: Gabriela Vranceanu Firea Pandele , doua femei de succes vor avea propriile emisiuni de divertisment

Doamna Gabriela Vranceanu Firea Pandele dupa ce s-a distrat in compania sotului, domnul primar, la aniversarea unuia din  fratii Negoita in acest weekend, ne anunta in cea mai fericita zi de luni a anului - asa a decretat David Holmes, un psiholog din Londra - ca va avea propria emisiune de divertisment. Ne va zambi din spatele micilor ecrane din 5 februarie 2012.

Gabriela Vranceanu Firea Pandele a inceput cu dreptul anul. Se simte bine, radiaza de fericire, Este o femeie gravid.a care nu sta acasa.

Gabriela Vranceanu  Firea va modera show-ul Gabriela Firea show. Gaby ne  spune: "Vor fi imbinate elemente de divertisment,muzica, dans,cu interviul propriu zis a personalitatii pe care o omagiem. Imi doresc sa fie o emisiune de succes si lumea sa se obisnuiasca cu duminicile in cre ne vom simti bine si ne vom relaxa".

 Nu putem decat sa ii uram succes acestei doamne ambitioase Gabriela Vranceanu Firea. Tot in Antena in postul de televiziune isi va face loc si cea botezata de presa Sexy impresara.

 Se numeste Ana Maria Prodan Reghekamf.Despre emisiunea Anei Maria  nu stim prea multe. Dar vom afla pe parcurs. Ceea ce este sigur este ca Ana Maria Prodan va modera si ea o emisiune de divertisment. Vom avea de unde alege. Semne bune anul are!